Zonnebaden in de keuken

Trixie laat even zien dat je ook in een keuken prima kunt zonnebaden : )

Screen Shot 2016-04-08 at 12.15.02

zonnebaden

Dank Trixie voor de wijze levensles: je hebt niet veel zon nodig om er van te genieten, en je vindt de zon op onverwachte plekken : )

 

 

Similar Posts

23 Comments

 1. Ja, heerlijk zo :-)
  Ik heb de gordijnen bij de schuifpui open gedaan en tussen de wolken door komt er heel veel warmte de kamer binnen.

  1. Ja, waar komt die uitdrukking eigenlijk vandaan? Ik weet wel dat in Spanje honden heel slecht behandeld worden. Maar de gemiddelde Nederlandse hond zal het toch best heel goed hebben?

 2. Ja zo leuk dat sommige honden dat zo opzoeken, we hadden er ook een die al bij het eerste streepje met zijn neus er al in ging staan.

  Vroeger had ik katten en een keer kwam ik op het balcon en zaten de dames naast elkaar in een streep zon die over de daken kwam, kopjes opgeheven.

 3. Zo mooi dat dieren ons bewust kunnen maken van dingen die we vaak als “gewoon” zijn gaan zien. Juist de kleine dingen doen het hem

 4. Zo herkenbaar voor mij als poezenmoeder! De fijnste plekjes waar een zonnetje schijnt worden opgezocht om vervolgens heerlijk languit te liggen. Ze hebben het maar goed! :)

 5. Ik dacht vroeger altijd dat dat typisch iets voor katten was! Maar ons hondje zoekt ook graag een zonnig plekje op. Schattig zoals Trixie daar ligt!

 6. Schattig!! Ons hondje zoekt ook altijd de zon op en wurmt zich soms in de raarste bochten om het laatste streepje zon nog te pakken. Ze schuift ook altijd mee met de zon…

 7. Wat een leuke foto! Heerlijk zo zen als Trixie daar ligt te genieten van het zonnetje. En ja een mooie levensles. Een mens heeft niet veel nodig. Trixie is een creatief hondje

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.