Reacties

Zelf koffiebonen malen — 15 reacties

    • Ja, dat klinkt inderdaad gezellig. Ik heb ook een handmolen aan de muur hangen, maar die vind ik te onfris helaas... Ik heb geprobeerd hem te reinigen met rijst, maar toch.

  1. Nee, gebruik altijd snelfiltermaling en die smaakt ons nog altijd uitstekend. Een koffiemolen is weer een extra apparaat dat ergens een plek moet krijgen en nu dus absoluut overbodig. Mocht ons huidige koffiezetapparaat het begeven, zien we wel weer eens verder.

    • Ja, dat is inderdaad waar. Ik heb er weer een apparaat bij. Gelukkig is het een klein apparaatje, dus ik zet hem gewoon tussen de pannen als ik klaar ben.

  2. Hier ook versgemalen koffiebonen. heel veel koffie wordt er hier niet gedronken. Manlief en ik zijn theedrinkers. Tot enige tijd terug maalde ik met de koffiemolen van mijn grootouders, helaas gaf hij de geest. Ik had nog een reserve. Onlangs zag ik in een koffie en theewinkel een hele mooie handmolen het prijskaartje was nogal duur ( lees heel duur ; Vond 150 euro wel heel veel geld)

  3. Wij hebben hier een klein nespresso machine, dus zetten koffie met capsules. Maar koffiebonen ruiken zo heerlijk, dat is toch nog net iets echter dan capsulekoffie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder