Wafelijzer Cloer review

Cloer wafelijzer

Meestal ben ik nogal vrekkig, en geef ik het liefst zo min mogelijk geld uit aan een product. Maar voor een wafelijzer van het merk Cloer maakte ik een uitzondering, want ik bak regelmatig wafels en vind ze heerlijk. Dus ik vond dat ik daar wel relatief wat meer geld aan kon uitgeven.

Op basis van reviews kocht ik een wafelijzer van het merk Cloer voor wafels bakken.

Mijn ervaringen met het Cloer wafelijzer vind je op mijn Review blog. Ik testte daar ook het Silvercrest wafelijzer van de Lidl!

Heb jij een wafelijzer? En zo ja, van welk merk en wat zijn je ervaringen?

Similar Posts

21 Comments

  1. Ik heb geen wafelijzer. Wat dat betreft ben ik ook zo vrekkig als het om geld uit geven gaat. Dat EN de ruimte in de keuken hahaha. Maar na het lezen van je blog heb ik wel erg veel trek in een wafel gekregen…

  2. Het zou wel leuk zijn als je wat recepten deelt. Ik heb ook zo’n ding in de keuken staan. Wie weet haal ik m dan tevoorschijn ; )

  3. en bedankt he.. nu heb ik er nog zin in ook…. Maar volgens mij is het wafelbeslag op in huis. Ik ga even op onderzoek uit.

    Love As alwyas
    Di Mario

  4. Ik heb geen wafelijzer. Bij ons zou zo’n ding drie keer gebruikt worden en vervolgens de kast niet meer uitkomen. Maar het ziet er wel lekker uit. Dat wel.

  5. Ik kwam eens een hartjes wafelijzer in de Aldi tegen voor € 14,99. Ik had nog nooit wafels gebakken, maar ze zijn heerlijk. Gewoon van bloem is het lekkerst vinden wij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.