Wafelijzer Cloer review

Cloer wafelijzer

Meestal ben ik nogal vrekkig, en geef ik het liefst zo min mogelijk geld uit aan een product. Maar voor een wafelijzer van het merk Cloer maakte ik een uitzondering, want ik bak regelmatig wafels en vind ze heerlijk. Dus ik vond dat ik daar wel relatief wat meer geld aan kon uitgeven.

Op basis van reviews kocht ik een wafelijzer van het merk Cloer voor wafels bakken.

Mijn ervaringen met het Cloer wafelijzer vind je op mijn Review blog. Ik testte daar ook het Silvercrest wafelijzer van de Lidl!

Heb jij een wafelijzer? En zo ja, van welk merk en wat zijn je ervaringen?

Vergelijkbare berichten

21 reacties

  1. Ik heb geen wafelijzer. Wat dat betreft ben ik ook zo vrekkig als het om geld uit geven gaat. Dat EN de ruimte in de keuken hahaha. Maar na het lezen van je blog heb ik wel erg veel trek in een wafel gekregen...

  2. en bedankt he.. nu heb ik er nog zin in ook.... Maar volgens mij is het wafelbeslag op in huis. Ik ga even op onderzoek uit.

    Love As alwyas
    Di Mario

  3. Ik kwam eens een hartjes wafelijzer in de Aldi tegen voor € 14,99. Ik had nog nooit wafels gebakken, maar ze zijn heerlijk. Gewoon van bloem is het lekkerst vinden wij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.