Zie ik daar nou een UFO?!

kerstlaser

Ik was ‘s ochtends vroeg aan het hardlopen, het was nog donker, toen ik het ineens zag: een bewegend licht in de lucht!

Het leek ook echt door de lucht te vliegen!

Ik stopte acuut met hardlopen, en keek met ademloze verwondering naar dat licht.

Is het een UFO?!

‘Zou het een UFO zijn?!’ vroeg ik me af, ook al geloof ik daar eigenlijk niet in. Vervolgens begon ik me zorgen te maken dat de aliens mij zouden upbeamen naar hun ruimteschip, alwaar ik verhandeld zou worden onder andere aliens.

Een gedachte die ik wijt aan het genre van de trashy romance novels over aliens dat ik recent ontdekte. Er blijkt een hele wereld te zijn van romantische verhalen op andere planeten met aliens! ‘Dan hoop ik maar dat ik op de Ice Planet met de Blauwe Barbaren terecht kom,’ besloot ik.

Er zijn namelijk ook planeten waar ze heel slordig omspringen met mensen!

Nee, het is een Kerstlaser!

Terwijl ik daar stond te kijken naar het geheimzinnige licht, en me zorgen stond te maken of ik me misschien moest verstoppelen, zag ik ineens dat het bewegende licht steeds hetzelfde rondje maakte.

Vervolgens zag ik ook dat het ergens vanaf de grond kwam.

Toen viel het kwartje.

Dit was geen UFO!

Nee, dit was een soort kerstlaser!

Dus in antwoord op mijn vraag: ‘Nee, ik zag geen ufo. Het is gewoon bijna kerstmis…’

Similar Posts

12 Comments

  1. Over het algemeen is het verklaarbaar. Je moet er alleen even de tijd voor nemen om het goed te bekijken.

    Love as always
    dimario

  2. Zelf geloof ik niet in UFO’s. Als het al niet goed verklaarbaar is lijkt het mij een natuurverschijnsel. Ik lees wel eens verhalen van mensen dat ze dachten UFO’s te zien, wat daar van waar is weet ik niet, en ik neem het dan ook met een korreltje zout.

  3. Ik heb al eens stilgestaan bij een hotel waar een oranje licht boven scheen ik was bang dat het brand was en fietste er toch maar langs, het was een lamp afkomstig van een feestje.

  4. Ik heb ooit 40 UFO’s boven het Hoogovensterrein gezien. Was daar voor het eerst in een klein kantoor bij 1 van de walserijen. Moest op iemand wachten en buiten was het al flink donker. Net naast het gebouw zag ik 5 rijen van 8 lichtgevende schotels. Als ik even naar links of naar rechts liep, dan bleven ze exact op dezelfde plek hangen. Toen ik dichter naar het raam liep zag ik dat het een weerkaatsing was van de lampen in een werkplaats. Die lampen kon je dus niet direct zien, maar alleen via de doorlopende ramen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.