Twinning met Birkenstocks, oftewel Birkenstock Buddies ; )

Twinning met Birkenstocks

Het fenomeen ‘twinning’ laat ik graag aan mij voorbij gaan.

Ik wil niet dezelfde kleren dragen als mijn dochters.

Of als mijn man.

Maar soms doe je per ongeluk mee aan een trend ontdekte ik.

Twinning met Birkenstocks

Zo dragen mijn man en ik in de zomer precies praktisch dezelfde Birkenstocks. Alleen hebben die van hem een bandje achter de voet, en de mijne niet. Ik draag model Arizona, ook wel Jezus sandalen genoemd. Wat mijn man draagt weet ik eigenlijk niet!

Hij is een echte hardcore Birkenstock drager. Hij draagt zijn Birkenstocks zelfs in de winter!

En altijd met sokken : )

Similar Posts

14 Comments

 1. Moeders en dochters in dezelfde kleding, vreselijk! Dezelfde Birkenstocks dragen als je man dan beginnen jullie wel op Human Nature stelletje te lijken ????????
  Sokken in slippers of sandalen is, wat mij betreft, een doodzonde???????? hoewel sokken in plastic A..didas (blauwe met witte streep) weer helemaal hip schijnt te zijn, zag ik vorige week in een bijlage van Trouw.

 2. Begin jaren 70 stonden er al jurken voor moeder en dochter in de Wehkamp :-) Ik herinner me niet dat mijn moeder en ik dezelfde jurk hadden maar als kleuter wilde ik het wel heel graag. Helemaal niet nieuw dus en zeker niet door iedereen afschuwelijk gevonden :-) Groetjes, Anne-Marie

 3. iedereen moet dragen wat hij of zij wil,zonder dat een ander daar commentaar op levert. als je je happy voelt dan is het goed waarom trek je je iets aan van wat een ander daar (toevallig) van vind. leven en laten leven.

 4. mijn man ook, sandalen ook in de winter en met sokken (passend in kleur bij zijn broek, dus geen witte). Geen birkensock

 5. Birkenstocks vind ik er nooit super hip uit zien, maar ze lopen zooooo fijn!
  Ik loop er ook al op van kleins af aan en mijn dochter heeft er nu ook een paar.

 6. OMG…

  Die dingen vind ik zo lelijk. Een goede slipper of sandaal hoeft er écht niet zo uit te zien. En dan ook nog een sandaal bij de man. (zo oud zijn jullie nog niet toch? dat het al seksloos moet zijn).

  Maar on top of all: met sokken erin. OMG. Soms is het goed dat twee mensen elkaar gevonden hebben blijkbaar :)

 7. hoera! iemand met hetzelfde relatieprobleem als ik: een man die vind dat je sokken kan dragen als je sandalen aanhebt…verder een prima man hoor, een schatje, maar die sokken …

 8. Mijn dochter en ik hebben op veel gebied dezelfde smaak, maar dezelfde kleding komt niet vaak voor, ten eerste is er het leeftijdsverschil en ten tweede hebben we allebei een ander figuur. Maar soms vinden we wel hetzelfde vest of trui leuk en die kopen we dan allebei , maar we dragen het nooit op hetzelfde moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.