Reacties

Ter uwer verjaardag — 13 reacties

  1. Gewoon je eigen kopje meenemen naar verjaardagen. Dan kun je het vaker gebruiken en is ook nog eens goed voor de vaat bij de jarige én coronaproof;). Hij is wel erg leuk!

  2. Ik kreeg bij mij ‘eerste heilige communie’ een dejeuneetje met de tekst: Ter Herinnering Aan Uw Eerste Heilige Communie’ met een plaatje op het bordje van een knielend meisje met uitgestoken tong om de hostie te ontvangen. Op het kopje en schoteltje stond hetzelfde meisje in een zee van bloemen, verzaligd te kijken.
    Ik wilde graag rolschaatsen.

  3. Arme Thea. Ik kan me die kinderteleurstelling zo goed indenken. Niet precies krijgen wat je wilde is al jammer, maar dit is iets wat je een leven lang blijft voelen.

    Een verjaardagskopje is dan weer heel leuk. Speciaal houden voor de passende gelegenheden, als je toch al meer dan genoeg kopjes in de kast hebt staan. Dat ben ik helemaal met je eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder