Reacties

Tea Topic: Werk je liever thuis of op kantoor? — 14 reacties

    • Dat hoor ik inderdaad vaker Marga. Mijn man zegt ook dat hij thuis beter kan doorwerken dan die ene woensdag in de week dat hij nog op kantoor werkt.

  1. Ik had het voordeel dat beiden mogelijk was. Het fijne van thuiswerken is dat je meer gedaan krijgt, het nadeel is het verwateren van sociale contacten.

  2. Ik heb de keuze niet, dus ik werk altijd vanaf de zaak en vind dat ook prima. Gezellig met collega's met wie altijd wel een praatje valt te maken. Ik denk dat mijn werk ansich vrij saai is, dus voor mij maken mijn collega's en het directe contact mijn werk leuk.

  3. Een en ander heeft natuurlijk ook te maken met wat voor werk je doet. Veel beroepen kunnen alleen op locatie uitgevoerd worden en niet thuis. Denk aan zorg, horeca, politie, schoonmaak, nou de lijst is natuurlijk nog veel langer gaat te ver om ze hier allemaal op te noemen.

  4. Ik heb het afwisselend alle 4 gedaan,op kantoor, thuis, in de fabriek en op locatie bij de klant. Hou van afwisseling en alle 4 hadden ze voor en nadelen. Thuis scheelde reistijd en werd ik minder gestoord. Op kantoor kon ik veel beter anderen storen en heb ik enorm gelachen. In de fabriek zag ik de spullen die ik op kantoor en thuis bedacht had functioneren en ook daar was de sfeer prima. Op locatie/dienstreis was ik weken en soms maanden van huis en ook dat had voordelen.

  5. Ik had de bof,dat vroeger alleen het lesgeven en vergaderen op school plaatsvond. Voorbereiden,corrigeren,alles thuis en op eigen tijd.

  6. Ik had het laatste jaar dat ik werkte een kantoorbaan. Thuiswerken was helaas niet toegestaan, maar als ik ongestoord wilde werken, deed ik dat 's morgens voor schooltijd thuis achter m'n laptop. Ik verkies thuis echt boven kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder