Reacties

Met wie zou jij voor 1 dag willen ruilen? — 9 reacties

  1. Ik vraag me dan af of je als jezelf ruilt of dat je een dag echt die ander wordt. In dat laatste geval zou ik wel een dagje een extreem extraverte vriendin van mij willen zijn. Gewoon eens voelen hoe dat voelt.

  2. Phoe, wat een moeilijke vraag... In eerste instantie denk ik ook dat ik met niemand wil ruilen, maar als het 'moet'... dan met iemand van de koninklijke familie. Gewoon omdat ik zo benieuwd ben hoe het 'ten paleize' allemaal gaat.

  3. Met mezelf 10 jaar geleden, toen mijn kleinkinderen nog klein waren en mijn man nog gezond. Toen we met de hele familie een villa in Toscane huurden. Wat waren we toen gelukkig! Mooie herinneringen dus we hebben het goed gehad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder