Sokken van Zeeman: wat heb jij thuis aan?

Zeeman sokken

In de Koreaanse drama's die ik kijk, doet iedereen bij binnenkomst standaard de schoenen uit. In de nieuwe reclame van Zeeman voor sokken lijkt dat ook in Nederland de gewoonte. Maar ik moet bekennen dat ik meestal zowel binnen- als buitenhuis mijn Uggs aan heb.

Die maken sokken overbodig!

Ik draag eigenlijk alleen sokken in mijn hardloopschoenen, verder heb ik altijd blote voeten in mijn Uggs.

Sokken van Zeeman

Onderstaand filmpje van Zeeman over sokken kwam ik op Facebook tegen. Ik vond het zo gezellig! Je zou er bijna sokken van gaan kopen ; )

Wat heb jij thuis aan je voeten?

Vergelijkbare berichten

31 reacties

 1. Ik draag alleen sokken als het koud is en ik buiten moet binnen loop ik met blote voeten in aanstekers en in zomer veel op blote voeten in huis soms zelfs buiten.

 2. Ik draag compresiesokken met steun, nog net geen steunkousen via de arts, maar du wel met steun. Sinds ik die draag heb ik betere doorbloeding en minder hartproblemen. En geen oedeem meer gehad en niet meer flauwgevallen. Dure sokken en kousen hoor, minstens dertig euro per paar, maar wel met leuke patroontjes en kleuren. Ze zijn prima zonder hulpmiddel aan te trekken ook.

  1. Wat fijn dat zulke kousen helpen voor de doorbloeding, en dat er tegenwoordig ook echt leuke zijn. Een achternichtje van mij moet ze ook dragen, en voor zo'n jong meisje is het ook fijn dat er leuke versies van zijn.

 3. Het liefst niets an mijn voeten wat betreft sokken .Dus in huis alleen Spaanse sloffen of slippers en als ik weg moet dunne sokjes of van die gruwelijke pantykousjes in mijn laarsjes en die trek ik thuis direct weer uit !

 4. Een grote voorraad zeeman sokken in de kleur zwart sieren mijn voeten. Geen zoektochten naar sokken die niet passen. In huis pantoffels. Een paar extra warme skisokken heb ik, wanneer dat nodig is, zoals pas met de koude. Spotgoedkoop. Geen stress.

 5. Thuis draag ik sokken in pantoffels (-: Mijn dochter loopt het liefst op blote voeten. Al van kleins af aan. Ik draag gerust twee verschillende sokken. Dat zie ik als een milde vorm van protest tegen alles.

 6. Ik heb een hekel aan koude voeten, dus in de winter heb ik thuis altijd sokken aan en pantoffels. In bed draag ik zelfs speciaal gekochte wijde sokken . Aan panty's en van die dunne kniekousjes heb ik een hekel, die draag ik zelden. 's Zomers in huis wel blote voeten maar altijd in birkenstock's.

 7. Ik ben een koukleum en ik heb in de winter altijd sokken aan. En ik heb pantoffels, maar het liefst van al draag ik binnen ook gewoon schoenen. Die geven toch meer stevigheid dan pantoffels.

 8. ik draag niet graag sokken, maar in de zomer of als het eerste zonnetje er is , zijn ze uit
  Gisteren ben ik speciaal naar de zeeman geweest voor zo'n sokken, maar ze zijn niet zo mooi als op de reclame, of ze waren er niet...
  -Een @->- voor jou.

 9. Wij dragen thuis nooit schoenen. Ook aan visite vraag ik om schoenen uit te doen. Wij hebben onze eigen sloffen, en voor visite heb ik ook verschillende paren dunne slofjes die ik steeds was zodat mensen altijd schone sloffen hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.