Snel, naar buiten! Het is mooi weer!

In dit onverwacht mooie weekend, voel ik mij verplicht om de boel de boel te laten, en snel naar buiten te rennen! Want dit mooie weer wil ik niet mislopen. Tijdens tropisch warme zomers denk ik daar anders over, maar nu in februari, laat ik alles uit mijn handen vallen.

Behalve een boek om buiten te lezen.

Wat doe jij op deze zonnige dag?

Reacties op Snel, naar buiten! Het is mooi weer!

  1. Gisteren heb ik zitten lezen. Fictie. Als het vandaag weer zulk lekker weer wordt, ga ik met mijn studieboek buiten zitten. Dat moet ook gebeuren en de zon verzacht de taaie kost wellicht enigszins.

  2. Het is zo mooi om te zien hoe iedereen meteen vrolijk is en buiten komt, ook ik. Toch maak ik me ook wel zorgen om het feit dat het half februari is en de zon al zo aanwezig is.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.