Reacties

Rituals producten gekregen — 30 reacties

 1. Ik koop er voor een zus en schoonzus producten, als cadeautje, daar ik een paar producten van rituals had gekregen en het echt als een heerlijk geurende verwennerij ervaarde.
  Zij ervaren ook de luxe en verwennerij van dit product en worden er helemaal blij van.
  Zelf kreeg ik het eens per jaar cadeau, om te douchen en een bodybalsem.
  Ik kom er gericht en ga nooit zomaar naar binnen.
  Soms is het goed om jezelf iets toe te staan en te verwennen, echt leuk wanneer je op een bijzondere manier met een product in aanraking komt, geniet ervan!

 2. Ik vind sommige producten ervan wel fijn. Het is niet goedkoop, maar ook niet heel duur en het zijn wel heel mooie producten. Ook leuk om cadeau te geven. Al zijn er inmiddels zoveel mensen en bedrijven die dat hebben opgepakt, dat het weer een overkill wordt.

  "Ik denk vanuit de gedachte dat het daar heel duur is, en dat ‘ze’ daar meteen op me afkomen. En daar houd ik niet van."

  Aannames maken het niet altijd leuker in het leven, denk ik dan. Hoe duur het is kun je online al opzoeken en je kunt het ook zo duur maken als je wilt. Daarnaast: als er iemand vraag of ze kunnen helpen en jij zegt: 'nee dank u, ik kijk even rond', dan is de kous toch af? Maar hier denk ik vast weer te simpel.

 3. Zo een heerlijke winkel .En ja hoor ze komen naar je toe maar om je een kopje [ klein bekertje ] thee aan te bieden en dan kun je gewoon lekker rond kijken en dingen uitproberen ,echt een heel fijne winkel.En de producten ,tja ik heb er veel te veel van .Heerlijke geuren en een goede kwaliteit ,misschien niet altijd heel goedkoop maar ik heb het er voor over . En die Groene is bij ons hier favoriet ruikt zo lekker Echt eens binnen gaan hoor !
  Gr Elisabeth

 4. Ik geef het graag kado.
  Het is betaalbare luxe.
  Voor mijn verjaardag vraag ik altijd bonnen van rituals of Intratuin.
  Geniet er van!!
  Gr. José

 5. Loop graag even naar binnen. Om te ruiken, om te kijken en soms om even een verkwikkende geur uit te testen of op me te sprayen. Lekker! En bij ons bieden ook regelmatig een kopje thee aan. Niet opdringerig, want koop ik niets, dan blijven ze vriendelijk.

 6. Ik kom er meestal alleen voor cadeautjes rondom kerst. Schoonmoeder vindt de douche foam en geurstokjes er fijn van.
  Zelf, als ik er kom, koop ik ook alleen de douche foam.
  Toevallig een rituals geurkaars gewonnen via Postcode loterij. Dus binnenkort er toch weer eens heen.

 7. Vroeger was ik gek op zulke producten. Ik gebruik nu al jaren geen douchefris of bodymilk meer. Sinds ik stopte met douchefris is mijn huid niet meer droog. Ik gebruik alleen nog shampoo. Zelfs dat heb geprobeerd uit te bannen, maar dat werkte niet bij mijn haar.
  Ik vond voreger producten van de Bodyshop ook zo heerlijk. Als ik dan eens in een grote stad was ging ik er graag heen. Vooral toen daar nog zo’n cirkelvormige bak stond met allemaal geurtjes. Zelfs gras :-) Zal in de jaren tachtig geweest zijn.

 8. Rituals heeft echt hele fijne producten. Heb eens een kerstpakketje van mijn schoonmoeder gekregen, zij is allergisch voor 'douche meuk'. Het was een oranje set en ik vond het zalige producten. Het ligt wel boven mijn budget en de winkel ik Breda vind ik claustrofobisch smal dus ik kom er verder nooit ^_^

 9. Nou, dan heeft je schoonvader dit cadeau goed gekozen! Iets wat je nooit voor jezelf zou kopen.
  Ik kook nog erg weinig drogisterij spullen sinds ik het kunstmatige vermijd. Heb wel een zwak voor Rituals moet ik zeggen, maar koop het zelden vanwege de prijs en omdat ik dus erg zinnig ben geworden op het gebruik van shampoo's en zeep.
  Wat ik zo leuk vind aan Rituals is dat je je hele huis naar dezelfde geur kunt laten ruiken. Dus je douchespul, maar ook je waspoeder en schoonmaakspul. Allemaal van dezelfde geurlijn.Tenminste dat was vroeger zo.

 10. Ik houd ook niet van winkels die duur zijn en waar het winkelpersoneel meteen op je afkomt. Ik wil liever zelf rustig rondkijken en ook gewoon weer kunnen weggaan zonder iets te kopen. Maar veel van mijn collega's zweren bij Rituals. Ik vind het heel lekker ruiken en het is ook goed spul. Ik koop het ook wel eens als cadeautje. Zelf gebruik ik altijd Dove onder de douche.

 11. Ik kom erneigenlijk nooit, maar krijg zo af en toe van mijn man wel een pakketje van ritualen. ik vind het altijd heerlijk. De geur en het product zijn een genot onder de douche

 12. Oh wij zijn dol op Rituals. Het ruikt zo lekker! En ik vind de winkel ook wel heel prettig. Het valt mij wel mee hoe snel er mensen op me af komen eigenlijk. Ik koop er nooit iets voor mezelf, ik ben heel snel allergisch voor huidproducten. Maar als cadeautje vind ik het wel fijn.

 13. Ik ben echt een groot fan van Rituals en kom dan ook geregeld in hun winkels. Vroeger vond ik het doodeng maar eens je wat meer weet over de producten voel je je al gauw minder onzeker om de winkel binnen te stappen.

 14. Ja ik kom regelmatig bij de Rituals, even de handcreme proberen en een kopje thee drinken :-) Ik word helemaal zen van die winkel ook al is het nog zo druk, mag er graag iets kopen om cadeau te geven. Echt een klantvriendelijk winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder