Love Actually: deel 2!

Red Nose Day Actually

Herinner jij je nog de film Love Actually met onder andere Hugh Grant, Bill Nighy, Colin Firth, Keira Knightly en Alan Rickman? Nu is er een vervolg: Red Nose Day Actually.

Red Nose Day Actually werd speciaal voor Red Nose Day gemaakt. Red Nose Day Actually kwam in Engeland al uit in maart, en het was nog best even een gedoe om hem te vinden. Maar het is gelukt! Ik vond de film op de Youtube pagina van NBC en ik deel hem graag hier met jullie.

Over Red Nose Day Actually: de opvolger van Love Actually

 

Red Nose Day Actually was onderdeel van Red Nose Day 2017. Het doel van Red Nose Day is geld inzamelen voor kinderen die in armoede leven. Red Nose Actually, de sequel op Love Actually was voor veel mensen dit jaar het hoogtepunt van Red Nose Day.

Hoe is het met iedereen?!

Eindelijk kunnen we zien of de liefde tussen Prime Minister (Hugh Grant) en zijn Natalie heeft stand gehouden. En weet je nog zanger Billy Mack die er geen geheim van maakte dat hij zijn eigen wannabe kersthit bagger vond? Hij heeft een nieuwe lied gemaakt, en opnieuw geeft hij ruiterlijk toe dat zijn nieuwe lied een ordinaire manier is om geld te verdienen.

Mark (gespeeld door Andrew Lincoln die nu bekend is vanwege zijn rol in The Walking Dead) leed in Love Actually aan een onbeantwoorde liefde voor de nieuwbakken echtgenote van zijn beste vriend. De sequel begint met hem! Net als in de eerste film verschijnt hij bij haar thuis met borden waarop hij heeft geschreven wat hij wil zeggen.

Emma Thompson ontbreekt helaas in de serie. Zij speelde vijftien jaar geleden een drukbezette huismoeder, en Alan Rickman haar echtgenoot die kort viel voor de charmes van een collega op zijn kantoor. Maar helaas is Alan Rickman overleden. En Emma Thompson vond het te pijnlijk om mee te doen aan deze sequel.

Kijk nu Red Nose Day actually

En dan nu naar de sequel! Veel plezier gewenst : )

Update: Na 1 dag was ook deze versie weer verdwenen helaas... Daarom hierbij ook maar even de trailer. Hopelijk komt de volledige versie toch ook nog weer online. Dat is het tweede filmpje.

De trailer Van Red Nose Day Actually

De hele film

Eén van mijn favoriete scènes is, net als bij Love Actually, de scène waarin Hugh Grant danst.

Wat vind jij van deze sequel?

Similar Posts

36 Comments

  1. Oh, dat hoor je niet zo vaak Cassandra! Hij is wel echt een bepaalde type inderdaad. Dus als dat je niet ligt kan ik me er wel wat bij voorstellen.

 1. Heel leuk! Ik ben echt een hele grote fan van Love Actually! Van mij hadden ze wel een echte deel 2 mogen maken voor in de bios, maar dit is natuurlijk ook geweldig voor red nose day.

 2. Wat een goed initiatief zeg! Ik wist niet eens dat er een deel 2 was. Ik ben wel erg benieuwd want het eerste deel vond ik ook superleuk.

  1. Ik wist dat eerst ook niet Chantal! Ik snap niet dat ze daar niet wat meer kabaal over hebben gemaakt. Vooral omdat Love Actually toch best een klassieker is geworden.

 3. Oh ja! Deze sequel was inderdaad erg lastig om te vinden. Maar ik ben blij dat ze er eentje gemaakt hebben. En vooral dat Hugh Grant weer danst :)

 4. Oh wat leuk dat je dit hier deelt! Feel good movies, ik hou ervan. Nu extra leuk omdat het natuurlijk ook nog eens om een goed doel gaat. Ik ga vanavond lekker kijken.

 5. Die film vond ik zo fijn en positief, maar ook menselijk - de misstappen van Alan Rickman en hoe Emma daarop reageerde. Heb in maart op de BBC deel 2 al gezien (en opgenomen om nog een keer te kijken). Vond de oudere acteurs nu helemaal oud geworden. Wat grappig is want die zijn van mijn leeftijd. :)

  Nog steeds leuk. En nu kan ik nog een keer kijken

 6. Aaaah jaaah! Ik wist dit dus helemaal niet dus dank je wel voor de tip zeg. Ik heb namelijk heel veel liefde voor Love Actually en dat daar dus nu een serie van is lijkt mij ook echt top. Ga er in iedee geval naar op zoek en even kijken.

 7. Wat een mooi initiatief! Was vroeger een van mijn favoriete films en ben dan ook verheugd om iedereen terug te zien zoveel jaar later!

 8. Ohhh! Goeie tip! Volgens mij hebben we zo'n tv met internet (kuch.. Vrouw..) dus kunnen we hem van het weekend opzetten! ????

 9. De eerste film heb ik eigenlijk nog steeds niet gezien. Elk jaar neem ik deze film op. Maar op één of andere manier lukt het mij niet om naar deze film te kijken. Maar die 2 klinkt ook wel goed. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.