Positieve feedback is fijn : )

het moederfrontIk weet wel dat je vanuit een innerlijke zekerheid immuun zou moeten zijn voor feedback. Maar net zoals negatieve feedback me soms kan bezeren, kan ik enorm blij worden als iemand iets aardigs tegen me zegt. Bijvoorbeeld over mijn blog(s).

Eline schreef over Het Moederfront

Vandaag werd ik aangenaam verrast door een blogpost van Eline op haar blog Mergendise. Ze schrijft daar ze mijn blog Het Moederfront als een steun heeft ervaren. Precies één van de redenen waarom ik dat blog heb. Ik vind het superleuk om te horen, dat het in ieder geval voor Eline heeft gewerkt. Dankjewel Eline!

Wil je meer weten van Eline? Bezoek dan haar blog Mergendise.

Ben jij gevoelig voor feedback?

Similar Posts

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.