Terug naar het oude normaal? + Huisvlijt linkparty week 7

linkparty 2022

Nu de omikron variant van het coronavirus veel minder ziekmakend blijkt te zijn dan de eerdere varianten, zet het kabinet ‘nieuwe stappen naar het oude normaal’ las ik in de krant.

‘Nederland staat als het aan het kabinet ligt aan de vooravond van de terugkeer naar het oude normaal.’ (Financieel Dagblad)

Zelfs het thuiswerkadvies verdwijnt! Ik ben benieuwd wat dit gaat betekenen voor mijn man, die 20 uur extra vrije tijd per week won doordat hij niet meer hoefde te reizen naar zijn werk.

Wat is ‘normaal’?

Maar wat is eigenlijk normaal? En in hoeverre moet je terug willen naar het ‘oude normaal’? Aan het begin van de coronacrisis gingen er stemmen op dat dit een kans was om oude patronen te doorbreken! Om de wereld beter en mooier te maken. Om niet meer het vliegtuig te pakken voor korte reizen, om minder te consumeren.

Ik houd erg van ‘gewoon’ maar hoe zal het verder gaan met ons ‘normaal’?

De populairste blogpost van vorige week

De meeste kliks deze week kreeg de post 3 belangrijke redenen om je huis te detoxen van het blog EvenDelen.

even delen

  • Op nummer 2 staat de post: Het leven kan soms als een berg zijn van Tine de Jong.
    Op nummer 3 staat de post: Weekmenu 19 van Budgetmama.

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 7 van 2022

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Hoe kijk jij aan tegen een terugkeer naar het ‘oude normaal’?

Similar Posts

7 Comments

  1. Tja, dat oude normaal. Ik denk vooral: voor hoelang? Iets te vaak blij gemaakt met een dode mus de laatste twee jaar. Dus hoewel ik mijn mondkapjes graag direct zou weggooien, bewaar ik ze maar voor een volgende ronde.

  2. Het oude normaal hoeft voor mij ook niet terug te komen. Maar weer meer verruimingen in mogelijkheden is natuurlijk voor iedereen fijn! Eén dag blijf ik sowieso thuiswerken.

  3. Ik kijk er eigenlijk naar uit om terug eens op reis te kunnen gaan zonder te veel poespas.
    Hoe leuk dat mijn artikel zoveel kliks had. Dat is echt wel goed nieuws en is heel motiverend.

  4. Wat leuk dat ik op tweede plaats stond echt dankbaar dat men mijn eenvoudige schrijfsels leest en bezoekt. En verlangen naar het oude is ook wel wat ik soms doet. Maar zijn we niet al gewend aan deze wereld? Wat ik mis is slechts mijn maatje en kan die tijd helaas niet terug halen dat hij nog om mij heen is. Slechts het beste er van proberen te maken en om door te gaan alleen is wat ik doet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.