Reacties

Terug naar het oude normaal? + Huisvlijt linkparty week 7 — 7 reacties

  1. Tja, dat oude normaal. Ik denk vooral: voor hoelang? Iets te vaak blij gemaakt met een dode mus de laatste twee jaar. Dus hoewel ik mijn mondkapjes graag direct zou weggooien, bewaar ik ze maar voor een volgende ronde.

  2. Wat leuk dat ik op tweede plaats stond echt dankbaar dat men mijn eenvoudige schrijfsels leest en bezoekt. En verlangen naar het oude is ook wel wat ik soms doet. Maar zijn we niet al gewend aan deze wereld? Wat ik mis is slechts mijn maatje en kan die tijd helaas niet terug halen dat hij nog om mij heen is. Slechts het beste er van proberen te maken en om door te gaan alleen is wat ik doet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>