Nieuwe hangmat

Ooit kocht ik bij de kringloop een soort touw hangmat. Maar omdat ik vergat het ding in de winter naar binnen te halen, zag hij er niet al te best meer uit. Bovendien knapten er her en der wat touwtjes.

Daarom besloot ik om een nieuwe hangmat te kopen. Ik vond er eentje voor 12,95 bij de Xenos.

Hangmat: voor en na

Hier onder zie je oude hangmat en daarna de nieuwe!

hangmat
Voor

 

Hangmat
Na

En deze ga ik braaf elke avond naar binnen halen. En zeker in de winter!

Zie ook mijn post over mijn hangmat van de Action.

Heb jij een hangmat in de tuin?

Similar Posts

13 Comments

 1. Wat een leuke hangmat zeg en zeker een leuke prijs ook. Ik heb helaas geen tuin maar het ziet er heel ontspannen uit tussen die twee bomen????. Geniet ervan!

  1. Ik vond de prijs eigenlijk niet eens zo heel fijn. Want een tijdje terug hadden ze dergelijke hangmatten voor 6,95 bij de Hemamarkt… Maar toen haalde ik er mijn neus voor op. Nu heb ik dus het dubbele betaald.

   Maar hij ligt wel heerlijk!

 2. Onze hangmat zag er na een paar jaar ook zo uit als op de eerste foto. We hebben hem weggehaald. Vorig jaar hadden de kids opeens zin om in een hangmat te liggen. Ik had nog oude dekbedhoezen liggen die ik niet meer gebruikte. Toen heb ik aan beide lange kanten boven en onder een gat gemaakt en een touw erdoorheen getrokken over de korte kant. Perfecte hangmatten voor niets ;-)

 3. Ziet er super leuk uit, wat zal het heerlijk zijn met dit weer en een boek!
  Wij hebben er helaas geen!

 4. Wat een idylle!
  Ik heb nog niet vaak in een hangmat gelegen. Ik kan me een vakantie in Frankrijk herinneren waar er eentje in de tuin hing. Die lag heel lekker.

 5. Mooie hangmat! Ik ben er gek op, maar heb niet echt een plek om er eentje op te hangen. :(
  Ik zie wel eens mensen die hun hangmat gewoon in het park ophangen. Dat wil ik ook alleen moet ik dan eerst leren hoe je hem goed vastknoopt anders lig ik alsnog op een dekentje in het gras. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.