Mooi weer en sociale quarantaine

sociale quarantaine

Het is een prachtige lentedag, maar het advies is om vooral thuis te blijven.

Nou blijf ik van nature al erg graag thuis, dus dat komt goed uit ; )

Ik heb mij verschanst met een zonnehoed en eReader achter de deur van de berging, zodat ik geen last heb van de wind.

Zo is de sociale quarantaine goed uit te houden.

Wat doe jij op deze zonnige lentedag, in sociale quarantaine?

Similar Posts

37 Comments

 1. Ik kan niet zo fijn buiten zitten, heb zelfs geen balkon.
  Maar vandaag blijf ik thuis, het is me te druk buiten de deur. Hans

  1. Dat lijkt me best vervelend Hans, als je echt geen enkele mogelijkheid om naar buiten te kunnen bij je eigen huis. Ik kan me voorstellen dat het voor jou dan ook best lastig is, de oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven. Zeker bij dit mooie weer.

 2. Ik heb de ventilatieroosters schoongemaakt en de gordijnen gewassen. Lekker fris doorwaaien dat lentebriesje, dat is goed voor ons!
  Ik heb geen smetvrees, maar onder de omstandigheden merk ik dat schoon en fris en uitgesopt toch weer hoger op de ranglijst van noodzaak terecht is gekomen.
  Wel buiten thee gedronken, in de luwte.

 3. Ik ben mijn tuin uitgevlucht. Al mijn buren zitten in de tuin te roken en mijn astma reageert op nicotine. Ik zit 4 km het bos in, op een eilandje waarvoor ik door water tot halverwege mijn bovenbeen ben gelopen. Ik heb ik een uur tijd nog iemand gezien op het vasteland.

  1. Verschrikkelijk, ik heb ook zo’n rookbuur. Ik kan gewoon nooit op mijn balkon zitten want hij rookt minstens 1 sigaret per uur :(

  2. Oh wat naar Petra! Dat je niet eens in je eigen tuin kunt zitten vanwege rokende buren. En er valt niet met hen te overleggen?

   Wat bijzonder dat je nu op een eilandje zit!

 4. Ongeveer hetzelfde als jij :)

  Net wel 5 km door het rustige park gewandeld. De mensen die ik tegenkwam hielden zich (net als ik) allemaal keurig aan de afstand.

 5. Ik ben vanmorgen heel vroeg naar het strand gefietst. Er waren veel mountainerbikers die schijnbaar allemaal bij elkaar in huis wonen, want ze fietsen allemaal pal naast elkaar. En nu zit ik op mijn balkon in de zon. Vanavond ga ik nog wel even wandelen. Als het stil is op straat.

 6. Voor mij is het geen andere dag dan het anders zou zijn. Vanochtend na het ontbijt en koffie drinken, heb ik in de tuin gewerkt. Vanmiddag heb ik 1,5 uur in de zon gelegen tussen de madeliefjes en gelezen, heerlijk!

 7. Uren in achtertuin zitten lezen, nu staat de zon ons portiek voor, verkassen dus.
  Ik schoot in de lach van je Uggs, met dit mooie weer nog steeds koude voeten?

  1. Er stond een fris windje ; )

   Ik ben een beetje verbrand, en je kunt precies zien waar mijn uggs ophielden… Dat is denk ik mijn straf voor het dragen van uggs in de zon.

 8. Hoi Liesje, deze reactie heeft niets met het onderwerp te maken, maar ik ben op zoek naar een degelijk bouwpakket voor een schommel voor volwassenen …en ik kwam bij een vroeger bericht van je uit. De constructie ziet er heel degelijk uit. Kan je me zeggen waar je deze gekocht hebt? Alvast bedankt! Luc

  1. Hai Luc, mijn schommel is gemaakt door een handige kennis. Hij heeft alle materialen los gekocht bij de Praxis volgens mij. Het was dus niet een kant en klaar pakket uiteindelijk.

 9. Ik ben lekker in de zon spullen uit de schuur aan het halen geweest en alles uitzoeken, netjes opruimen en overbodige dingen weggooien.

  Love as always
  Di Mario

 10. Heerlijk gefietst in het bos bij ons huisje! Lekker gekookt en gegeten en zitten kezen 8n de zon, uit de wind met blote voeten😉

 11. Zalig ‘bewogen’ (want dat mag nog!) met fietsende benen, en toch nog veel nieuwe paden ontdekt hier in de buurt.
  Zomerfotootje van jou!

 12. Vanmorgen een rondje hardgelopen, was wel vrij druk hoewel iedereen erg zijn best deed met een grote boog om elkaar heen te lopen/fietsen. Vanmiddag garage opgeruimd met man. En af en toe even in het zonnetje gezeten. Best heerlijk.

  1. Dat lijkt me best onrustig lopen, als het zo druk is. Dat probleem heb ik hier op het Achterhoekse platteland dan weer niet. Ik kom zelden iemand tegen bij het hardlopen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.