Minibieb achter Varsseveld

minibieb varsseveld

Mijn filosofiegroepje kan, dit keer niet vanwege corona maar vanwege de zomervakantie, niet in de bibliotheek terecht. Daarom filosoferen we bij één van de groepsleden.

Toen ik daar naartoe ging kwam ik deze leuke minibieb tegen! Het is eigenlijk een simpele houten kast. Ik voel me erg geïnspireerd en vraag me nu af of ik zoiets ook niet bij ons thuis zou kunnen neerzetten. Zo’n kast is wellicht een keer bij de kringloop te vinden?

Minibieb Varsseveld

Aan de zijkant van de minibieb hing dit vriendelijke briefje:

MINIBIEB varsseveld

Zo vrijgevig kunnen mensen zijn : )

Similar Posts

15 Comments

  1. Het is een mooi concept!
    Heb al veel boeken in minibiebs gezet.
    Ik ben digitaal gegaan.
    Ik neem nooit mee, tenzij er echt iets tussenzit……..!

  2. Wij hebben veel minibiebjes en ook veel plantenbiebjes. Bij de laatste kun je vooral leuke stekken ruilen. Bepaalde planten als graslelie die echt in grote aantallen worden aangeboden mag je zo meenemen en anders ruil je of voor een plantje of voor een leuke pot bv

  3. Ik heb zelf een mini-bieb (in de hal van onze flat) en ik vind het heel leuk. Maar dit is wel een hele mooie! Die witte boeken op de bovenste plank (met die rode vlakjes op de rug) hadden wij vroeger thuis ook in de kast staan. Grappig!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.