Reacties

Mag je met het karretje van de Aldi naar de AH? — 44 reacties

 1. Ikzou niet weten waarom dat niet oke zou zijn. Hier zitten een aldi en een jan linders naast elkaar, en mensen lopen met het karretje van de ene supermarkt rustig naar binnen bij de andere. Sterker nog: met de boodschappen die bij de eerste supermarkt gedaan zijn er nog in.

  • LOL. Zelfs met de producten van supermarkt 1 boodschappen doen in supermarkt 2! Dat doe ik dan weer niet. Ik pak altijd eerst alles in de auto, voordat ik naar de volgende ga. Ook om te voorkomen dat ik proletarisch winkel.

 2. Ha ha, ik herken me erin! Het is dat ik nooit een karretje neem....
  doch met de tas van de AH bij de Jumbo of de natuurwinkel zeker!!
  Wanneer het karretje op de juiste plaats wordt terug gebracht is er mi niets aan de hand.
  Heb je opgelet hoeveel mensen er met een karretje van de Aldi bij de AH liepen of andersom en wat voor een tas mensen bij zich hadden of geen....? Ook een leuk project!!

 3. Haha, daar heb ik me nog nooit druk om gemaakt. Dat kan toch gewoon? Hier zitten de AH en Lidl naast elkaar en ik doe bij beide boodschappen. Ik zet tussendoor mijn boodschappen wel in de auto, maar ga niet het karretje verwisselen. Ook let ik niet op welke tas ik in welke winkel gebruik. Ik geef mijn geld bij ze uit en heb ze nooit horen klagen :)

 4. Ik zou het gewoon doen! Als je bij ons van de ene supermarkt naar de ander loopt dan kom je al langs de wagentjes dus dan is het makkelijk om even te wisselen. Wij komen ook bij Aldi, Jumbo en Ah. Het meest bij AH want het is een handige winkel voor ons en gemakke dient de mens. Ook hebben we veel verschillende tassen van veel verschillende winkels en we letten er eigenlijk niet eens meer op. Leuke blogpost!

 5. Ja hoor waarom niet, je komt tenslotte toch om ook wat te kopen. Als je nu het karretje haalde bij de Aldi om alleen bij de AH boodschappen te doen is het misschien anders

 6. Met ‘n karretje van de Aldi naar AH zou ik ook gewoon doen maar niet met een tas van Jumbo (of welke supermarkt dan ook).
  Ik loop nooit met die grote, schreeuwerige tassen waarmee je (onbetaald) reclame maakt!

 7. Ik doe dat ook altijd. Heb mm boodschappen van de Lidl er vaak nog in staan en dan naar de emte. Nog nooit iets van gehoord. 1 keer hebben ze gevraagd of alles van de Lidl was in de tas. Niet gekeken ofzo. Dus wat mij betreft kan het prima. Gemak dient de mens.

 8. De Lidl tassen zijn het fijnste! Hier zit AH en Aldi naast elkaar en ik ga naar beiden met een karretje. Wel zorg ik ervoor dat ik het bonnetje van de eerste bij me heb.

 9. Ik denk niet dat ze er moeilijk over doen maar ik was zo'n muts die met het ene wagentje de boodschappen naar de auto bracht om vervolgens met het andere wagentje weer naar winkel B te gaan. Ik speelde dus op safe ;-)

 10. Ik doe juist zoveel mogelijk boodschappen met een tas van een andere supermarkt. Regelmatig heb ik meegemaakt dat een gebruikte tas weer werd aangeslagen, een keer moest ik zelfs moeite doen om te laten zien dat de tas al eerder gebruikt is. Deze discussie heb ik niet als ik met een tas van een andere supermarkt boodschappen doe.

 11. Ik vraag me dit dus ook altijd af! Ik ga vaak ook met een andere supermarkt tas naar een winkel toe. Ik vind het zelf maar raar staan maar tot op heden geen commentaar op gehad haha.

 12. Denk hier ook weleens over na. Met name de tassen dan, want de supermarkten liggen ver uit elkaar. Vroeger was het geloof ik not done, tegenwoordig is het niet zo'n probleem meer denk ik

 13. Ik doe zoiets nooit. Maar als ik een AH en Aldi naast elkaar zou hebben dan zou ik de AH kar gebruiken. Ik vind het zo lastig dat ik mijn boodschappentas niet aan een Aldi kar kan hangen.

 14. Een karretje is een karretje ze rollen allemaal. Bovendien lopen we allemaal reclame met de boodschappen tas of plastic zakken met de opdruk van de winkels waar het hebben gekocht EN ZONDER betaalt te worden hiervoor.

 15. Ik zou dat dus echt nooit doen! Met een Jumbo-karretje de ALDI ingaan ofzo... Mijn man snapt dat ook niet, die vindt dat juist de normaalste zaak van de wereld. Maar ik weet niet waarom; vind het een beetje asociaal ofzo. Sowieso vind ik dat de karretjes bij desbetreffende winkel horen en dat je ze gewoon terugzet als je ze hebt gebruikt. De Jumbo's in de grote steden hebben trouwens tegenwoordig van die zenders op hun winkelwagentjes; je kunt er binnen een straal van 5 meter van de winkel mee sjouwen en anders slaan de wieletjes gewoon op slot, haha! Dat zag ik dus laatst in Maastricht; stond zo'n student met een kar vol kratjes bier midden in de parkeergarage. Jammer, vriend... Maar nee. Lang verhaal even kort: ik zou dat dus niet doen, met een karretje van de ene winkel een andere winkel in gaan.

  • Wat bijzonder dat karretjes voorzien worden van zendertjes zeg! Dat zouden ze ook kunnen doen als mensen met een karretje van de concurrent bij hen willen binnenkomen : )

 16. Qua tassen denk ik er totaal niet over na, maar die vraag van de karretjes vind ik wel grappig. Nog nooit over nagedacht. Heb hier het probleem niet (maar 1 supermarkt) maar vind dat het wel moet kunnen, al voelt het ook wel weer raar. Gek eigenlijk...

 17. Het zou voor mij niet echt een probleem zijn. Wat betreft tassen heb ik zovaak een andere tas bij me. Tja, als dat de eerste tas in de kast ligt ga ik niet zoeken naar net die ene van die winkel haha. En wat karretjes betreft. Als je eenmaal een karretje heb heb je een karretje toch...

 18. Ik heb een keer meegemaakt dat we boodschappen deden in de cC000 met Albert Heijn tas en de baas onze shopper kwam omwisselen voor een shopper van de C1000. Zélf zie ik er geen probleem in.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder