Reacties

'Waarom liegen en bedriegen jullie alles bij elkaar?' — 16 reacties

  1. Bedankt voor het delen! Ik vind het ook een goed idee. Maar kan me zelf moeilijk concentreren want de man zit al uren te bellen. Donderdag is vergaderdag op zijn werk en vandaag is het goed raak. En ik heb (nog) geen geluiddichte koptelefoon. Ik overweeg het! Maargoed. Ik vraag me af of de boodschap van de heren nu beter overkomt bij de doelgroep, die volgens mij vooral jongeren is. Groetjes!

  2. Zelf ben ik het ook niet helemaal eens met de standpunten van beide heren. Maar om dat grof en met gescheld te brengen,dat stuit me tegen de borst. Daarom lees/luister en kijk ik niet meer naar die commentaren.

  3. Ik wordt steeds omgeleid sinds ik de nieuwe blogger gebruikt. grrr. Ga weer even terug naar de oude hoor want snap het even niet meer zo goed wat hiervan de reden nu weer is... En mensen die liegen heb ik ook een bloedhekel aan.

  4. Ik heb het niet gezien maar heb er wel van gehoord. Ik denk dat openheid op dit moment best goed kan zijn maar enige afstand tot het volk zorgt wel dat er met meer respect naar iemand gesproken wordt. Ik had ze ook wel een vraag willen stellen maar ze hebben al vaker verkeerde keuzes gemaakt de laatste maanden.

  5. Ik heb het niet gezien. Ik heb niet zo'n behoefte aan het geklets van de heren. We weten het zo langzamerhand toch wel? Ik trek gewoon mijn eigen plan. En op de een of andere manier heb iker altijd moeite mee om mensen serieus te nemen die belangrijke belangrijke zaken via Facebook, Twitter of Instragram delen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder