Spam je blog + ontdek nieuwe blogs: Zondag Linkparty week 9

spam je blog

Welkom tijdens dit prachtige lenteachtige weekend bij de Zondag Linkparty van week 9! Deel jouw blogpost en krijg meer bezoekers, of ontdek gewoon leuke blogs!

De populairste post van de Zondag Linkparty week 8

De post waarop het meest geklikt werd in week 8 was de post getiteld Wat gaat er allemaal door je heen van het blog Hoofdtaal. Hoofdtaal wordt geschreven door Naomi, ‘een dertiger met een hoofd dat altijd bruist van de ideeën.’

Hoofdtaal

Gefeliciteerd Naomi! Als je wilt kun je onderstaande button in je blogpost plaatsen:

Huisvlijt

Linkparty week 9: spam nu jouw blogpost!

Klik op de blauwe knop en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Het is me ook deze week gelukt de oude versie te gebruiken, dus geen gedoe met inloggen meer.


Deel deze linkparty!

Vind je deze linkparty een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer de code onder het plaatje, en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt

Similar Posts

17 Comments

  1. Hé, wat leuk! Ik had me voorgenomen deze week nog één keer mee te doen als beginnend blogger, maar nu sla ik ‘m even over. Echt leuk dit, ik zag m’n bezoekers binnen stromen.

  2. Wat een leuk iniatief vind ik dit toch. Ik zie het helaas te weinig voorbij komen, waardoor ik het soms vergeet (oeps). Altijd leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.