Reacties

Kind kwijt? — 14 reacties

  1. Nee, geen kind kwijtgeraakt. Ik heb er wel een gevonden enkele weken geleden toen ik mijn honden uitliet. Het kind, circa 1,5 jaar oud liep in het achter mijn huis gelegen park, slechts in een luier gehuld in de hete zon. Verder was er niemand te zien. Praten kon hij nog niet dus dat werd moeilijk. Vanwege de tropische hitte maar mee naar huis genomen. Ondertussen hield ik het park maar in de gaten. Na een kwartier zag ik een mevrouw op de fiets om zich heen kijken. Een straat verder op was iedereen in paniek. Er was een kind weg. De oppasoma was in slaap gevallen. Ze dacht dat het jongetje sliep. Maar dat was niet zo, want hij liep gewoon weg.

    • Ze hadden geluk dat het kind een beschermengel vond (of andersom)... er had iets vreselijks kunnen gebeuren...

  2. Wij zijn de zoon eens kwijt geweest op een hondenshow toen die vier jaar was we stonden naar de ring te kijken waar de honden gekeurd worden en de zoon stond voor mij maar kon het niet goed zien dus zei ik ga een plaats naar voor ,ik draai me om, om naar mijn man iets te zeggen en kijk terug en weg was hij overal gekeken en zeker aan de uitgang omdat we daar vlakbij stonden ,,,grote paniek hem laten omroepen en na een half uur zagen we hem huilend ergens staan het was maar een half uur maar dat wou ik nooit meer meemaken en die heeft lang niet meer van mijn zij geweken als we een uitstap maakten.

    • Ik geloof meteen dat dit een vreselijk half uurtje was Simonne. Je kunt dan zo'n angst voelen. En zo zie je maar, je kunt nog zo alert zijn, soms gebeurt het in een oogwenk.

  3. Ik heb er eens een vreselijke nachtmerrie over gehad, waarbij ik volledig buiten adem en in paniek was. Mijn dochtertje was zoek geraakt in de menigte. Huilend werd ik wakker..

  4. Gelukkig is mijn zoontje nog niet kwijt geweest. Mijn zusje daarentegen waren We in de Efteling kwijt geraakt toen ze erg jong was. Ze was mij achterna gelopen en kwijt geraakt toen ik naar de prullenbak liep. We vonden haar terug bij de ingang nadat ze het hadden omgeroepen en ze had iets gekregen voor de schrik van de medewerkers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder