Reacties

Kerstboom op je muur — 13 reacties

  1. Wat een leuk idee! Zo stom dat je zelf niet op dit soort dingen komt, want het is eigenlijk zo simpel! Geen originaliteit hier, überhaupt nog geen kerstversiering. Ga ik morgen mee aan de slag.

  2. Wat een goeie! Ik ga denk ik een restant hout hergebruiken, mooi lint heb ik nog wel in mijn handwerkvoorraad. En kwam ik laatst niet nog ergens een spuitbus zilverspray tegen van jaren terug?
    Bedankt voor de tip. Enne een vraagje. Spring jullie kat ook in de kerstboom? Want onze katten zijn de reden dat wij een 3D boom niet aandurven eerlijk gezegd.

  3. Ik koop al jaren geen kerstversiering en doet het met hetgene wat ik in huis heb. Zo had ik 2 'piramides' met lampjes, die je leuk in de vensterbank zet. Dit jaar daar geen ruimte voor. Ik heb een borduurwerkje aan de muur bij de eettafel hangen. Werkje verwijdert en zo piramide op z'n kop aan de spijker gehangen. We eten nu elke avond bij sfeerverlichting. Nieuwe ideeen hoeven niets te kosten.

  4. Als je een spijkerverbod hebt en toch graag zo'n mooie boom aan de muur wilt, heb ik nog wel een tip voor je. Met washitape (een soort papiertape, ook te koop bij de Hema) kun je wol/touw aan je muur plakken. Laat geen lijmresten na en staat nog leuk ook! Je moet dan natuurlijk wel een muur hebben waar het tape op blijft plakken. Een deur kan ook :-)

  5. Hahaha, dat spijkerverbod komt me bekend voor:)
    Leuk idee trouwens die kerstboom, ik zag laatst ook ergens iets van takken, ook heel leuk maar ik denk dat ik de echte boom zou missen als ik dit als alternatief zou doen.

  6. Superleuk idee! Ik ben niet zo dol op bomen, heb een pieperdepiepkleintje gehaald bij de Hema, met een potje eromheen, als compromis. Maar dit vond ik toch ook wel een geweldig plan, mss dat ik me daar volgend jaar eens aan waag...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder