Kerstboom op je muur

Sinds onze verhuizing naar het platteland krijg ik de Hema folder niet meer, dus die kijk ik altijd lekker in op mijn vrije donderdagochtend als ik koffie drink bij de Hema.

Gisteren stond er een verrassend leuk idee in om een kerstboom op je muur te maken! Gewoon met garen. En aan dat garen kun je dan ook nog weer allerlei leuke dingen hangen. Ideaal voor wie klein behuisd is, maar toch een kerstboom wil. En het is nog low-budget ook.

Kijk dit is ‘m:

kerstboom op muur

Het is dat ik een spijkerverbod heb gekregen, anders zou ik er onmiddellijk eentje aanleggen op onze muur.

Wie heeft er nog meer originele ideeën voor kerstversieringen in huis?

Similar Posts

13 Comments

  1. Wat een leuk idee! Zo stom dat je zelf niet op dit soort dingen komt, want het is eigenlijk zo simpel! Geen originaliteit hier, überhaupt nog geen kerstversiering. Ga ik morgen mee aan de slag.

  2. Wat een goeie! Ik ga denk ik een restant hout hergebruiken, mooi lint heb ik nog wel in mijn handwerkvoorraad. En kwam ik laatst niet nog ergens een spuitbus zilverspray tegen van jaren terug?
    Bedankt voor de tip. Enne een vraagje. Spring jullie kat ook in de kerstboom? Want onze katten zijn de reden dat wij een 3D boom niet aandurven eerlijk gezegd.

  3. Ik koop al jaren geen kerstversiering en doet het met hetgene wat ik in huis heb. Zo had ik 2 ‘piramides’ met lampjes, die je leuk in de vensterbank zet. Dit jaar daar geen ruimte voor. Ik heb een borduurwerkje aan de muur bij de eettafel hangen. Werkje verwijdert en zo piramide op z’n kop aan de spijker gehangen. We eten nu elke avond bij sfeerverlichting. Nieuwe ideeen hoeven niets te kosten.

  4. Als je een spijkerverbod hebt en toch graag zo’n mooie boom aan de muur wilt, heb ik nog wel een tip voor je. Met washitape (een soort papiertape, ook te koop bij de Hema) kun je wol/touw aan je muur plakken. Laat geen lijmresten na en staat nog leuk ook! Je moet dan natuurlijk wel een muur hebben waar het tape op blijft plakken. Een deur kan ook :-)

  5. Hahaha, dat spijkerverbod komt me bekend voor:)
    Leuk idee trouwens die kerstboom, ik zag laatst ook ergens iets van takken, ook heel leuk maar ik denk dat ik de echte boom zou missen als ik dit als alternatief zou doen.

  6. Superleuk idee! Ik ben niet zo dol op bomen, heb een pieperdepiepkleintje gehaald bij de Hema, met een potje eromheen, als compromis. Maar dit vond ik toch ook wel een geweldig plan, mss dat ik me daar volgend jaar eens aan waag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.