Jodiumtabletten: kreeg jij de kaart ook?

jodiumtabletten

Gisteren zat er een kaart in de brievenbus met daarop een aankondiging van jodiumtabletten.

Mocht zich dan een kernongeval voordoen, dan scheelt dat kostbare tijd, staat er opgewerkt op de kaart.

Wie meer wil weten, er is een speciale website treffend getiteld: waaromkrijgikjodiumtabletten.nl.

Heb jij de kaart over jodiumtabletten ook ontvangen?

 

Similar Posts

23 Comments

  1. Jep gekregen, maar geen idee waarom. We wonen op de Veluwe en kheb eens even de website bekeken, maar we zouden dan binnen de straal van 100 km moeten wonen. Ehm, ze zitten rond de 250 km bij ons vandaan. Alleen Petten is wat dichterbij, maar daar geldt de straal 0-3 km en is ruim 150, dus ook niet van toepassing. Ook de buitenlandse centrales zijn behoorlijk ver hier vandaan (en sowieso ruim meer dan 100 km - de grens wat ze aangeven)

  2. Ik heb geen kaart gekregen. Ik woon wel in een gemeente die net nog in de 100 km zone zit. Alleen qua leeftijd komt ons gezin er niet voor in aanmerking.

  3. Ha, dankjewel voor de link. Ik had me eerder voorgenomen even uit te zoeken hoe het zat, maar was dit weer vergeten. Zojuist via jouw link gedaan en nu weet ik waarom kennissen in de buurt wel een kaart hebben gekregen en wij niet (zij hebben kinderen, wij niet).

  4. Wij hebben ze al jaren binnen liggen ik heb ze in de meterkast gelegd zodat ik ze nooit kwijt ben haha Wij wonen ook tegen de grens van Belgie en zeeland dus compleet in de gevaren zone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.