Reacties

Poll inhoud damestasje: wat zit er in de jouwe? — 16 reacties

 1. Ik gebruik nooit een handtas maar wel een 'buidelzakje'. Het enige wat in dat buidelzakje zit zijn mijn geldbeugel met wat cashgeld, bankkaart en allerhande klantenkaarten en een balpen en papiertje voor 't geval ik iets wil noteren. Als ik geen jas draag, dan steek ik huissleutels en gsm ook in het buidelzakje. Draag ik een jas, dan steek ik sleutels en gsm in mijn jaszak.

 2. Grappig zo'n lijstje. Naast de gebruikelijke spullen zoals telefoon, portemonnee en sleutels, heb ik er voornamelijk heel veel meuk in zitten van bonnetjes en papiertjes die ik er in heb gegooid en waarvan ik nooit de moeite heb genomen om het even op te ruimen.

 3. Ik was even bang dat dit zo'n 'what's in my bag'-post zou worden. Van dat soort blogposts begrijp ik het succes nooit zo. Maar zo'n klein onderzoekje naar wat de meeste vrouwen in hun handtas hebben, vind ik wel heel interessant! Als ik dat overzichtje hier zo lees van wat er allemaal in zo'n tas kan zitten... dan realiseer ik me opeens dat we toch wel héél erg alert op tasjesdieven mogen zijn, want blijkbaar is zo'n damestasje een compacte verzameling van veel waardevolle spullen!

 4. Dingen als bankpas,rijbewijs,ID en OV kaarten heb ik niet n mijn tas. Geld ook niet. Dat heb ik in een Eagle Creek RFID Blocker Hidden Pocket. Of in een portemonneetje wat aan mijn bh kan. Er wordt me iets te vaak zakken gerold dus ik tref daar mijn maatregelen voor.

 5. Leuk zo'n mini onderzoekje, ik ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat en heb natuurlijk de poll voor je ingevuld. In mijn tas zit altijd veel te veel.

 6. Ook ingevuld, maar mijn tas is altijd leeg. Alles zit netjes opgeborgen dus rijbewijs en pasjes in mijn portemonnee. En dus eigenlijk zit er mijn Filofax in, portemonnee en sleutels.

 7. Gaaf artikel en leuk om te lezen wat iedereen in zijn tas heeft. Ik vraag me af of iemand vogelzaad in zijn tas heeft, of een vibrator, haha. Knullig als je dan je tas open laat staan bij het laatste ;)

 8. Ik weet niet wat ik bizarder vind in een handtas, een vibrator of vogelzaad! Haha!

  Ik ben geloof ik vrij standaard met portemonnee, lippenspul, schaartje, en tasjes. En een telefoon natuurlijk en soms een flesje water.

 9. Zelf heb ik geen schokkende inhoud in mijn tas. Portemonnee, pasjes, medicatie, kleingeld en een zonnebril. Het is bizar wat we allemaal in de lijst stond als keuze. Ik ben toch iets te braaf geloof ik.

 10. Een vibrator... Nouja je kunt hem maar nodig hebben onderweg? Touw vond ik ook apart, kan me niet goed voorstellen waarom je dat meeneemt.

  Los daarvan, leuk rijtje! Grappig om eens na te denken wat je nu eigenlijk allemaal bij je hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder