Reacties

Ik vind dat ze haar moeten vermoorden! — 40 reacties

  1. Grappig ik heb deze serie ook pas gekeken niet top maar leuk amusement. Omdat ik deze serie gekeken had kreeg ik de "tip" van Netflix voor een andere (volgens Netflix vergelijkbare serie) "Vorstadtweiber" gaat over een groepje rijke vrouwen in Wenen. Ben begonnen en is best geinig maar minder leuk dan Good Girls maar ik kan momenteel geen andere leuke serie vinden.

  2. Haha, grappig stukje. En herkenbaar. Ik ken de serie niet, maar als ik jouw stukje lees, krijg ik allerlei brave-burger-normatieve gedachten, en dan denk ik weer: het is entertainment dan moet er wel wat gebeuren.
    Veel plezier nog!

  3. Nu ben ik toch ook een beetje benieuwd :-) Heb de trailer al eens gezien, maar wist nog niet of ik het een kans ging geven. Misschien wel dan, na de zomer ;-)

  4. Haha leuk dat je er zo lekker in zit! Is het een serie die echt al is afgelopen, of moet je nu weer op een nieuw seizoen wachten? Dat vind ik altijd zo jammer aan series kijken ... het eindeloos wachten op nieuwe afleveringen :(

  5. Haha, ik zal de serie niet gaan kijken denk ik, maar ik ken die avondjes op de bank wel waarbij ik met mijn vriendin aan het discussiëren ben welk personage als volgende het loodje moet leggen.

  6. Deze serie zag ik laatst ook als suggestie bij mij naar voren komen op Netflix. Heb gauw de trailer gekeken en moest toen wel een beetje glimlachen. Zoals je zelf aangeeft, het is geen top serie maar wel leuk amusement voor tussendoor. Er is niets mis met een beetje simpele televisie op zijn tijd :-)

  7. Christina Hendricks is ge-wel-dig. Mad Man zou ik alle seizoenen weer eens willen bekijken. Je hebt mij overtuigd voor als ik weer eens een lekkere no nonsens serie wil kijken :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder