Reacties

Tea Topic: Hoe vaak ga jij naar de supermarkt? — 18 reacties

  1. Het winkelcentrum is hier vlakbij en soms ga ik daar nu 1x per week wel heen. Want het is ook fijn om aldaar wat bekenden te ontmoeten voor een gezellig praatje daarbij. Boodschappen niet altijd nodig maar soms haal ik bij de groententuin aldaar een lekkere stampot als ik geen zin hebt om voor mijzelf alleen te koken. En natuurlijk mijn wekelijkse visje bij de visboer ontbreekt dan ook niet.

  2. Er was een tijd toen de kinderen klein waren, ik 1 x per twee weken voor de voorraadboodschappen ging. Tussendoor had ik een groentepakket aan huis of ik nam extra verse groentes mee van de supermarkt. Maar momenteel kom ik véél te vaak in de supermarkt - tenminste ik vind het vaak, want ik hou er niet van. De kinderen zijn groter, eten veel meer. En er is altijd wel iets op, hoe ik ook lijstjes maak! Dus soms wel 4 of 5 keer in de week bij de supermarkt. Er komen wel weer andere tijden verwacht ik.

  3. Wij gaan 6 keer per week naar de supermarkt. Op zaterdag voor de grote boodschappen en ma tm vr voor kleine boodschappen. Zo beslissen wij per dag wat we eten.
    Ik snap dat veel mensen dit onhandig vinden, maar wij bepalen liever per dag waar we zin in hebben. En het ligt er dan ook aan wie van de kinderen thuis is met eten, of ik ben werken, of er iemand vroeg weg moet etc...

  4. Ik ga hooguit 1 keer per week naar de supermarkt, samen met mijn man. Hij doet onze boodschappen en ik de boodschappen voor mijn broer.
    Zaterdags gaat hij naar de bakker voor brood. Eieren, aardappelen, soms vlees en groente halen we bij de boer!

  5. Grappig om te lezen hoe dat bij jou veranderd is. Ik ga één keer per week naar een grotere supermarkt een paar dorpen verderop. Dan haal ik in principe alles. Ik woon zelf boven de buurtsuper, maar kom daar echt alleen voor vergeten boodschappen. Dat komt er in de praktijk op neer dat ik daar eigenlijk alleen kom als ik onverwachts visite krijg, want dan moet ik koekjes hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder