Reacties

Hoe netjes en schoon is jouw auto? — 9 reacties

 1. Heerlijk om te lezen. Mijn 'auto' ziet er heel schoon uit. Af en toe 2 tassen omkeren en een doekje erover heen.

  Mijn 'auto' heeft meestal maar 2 wielen en soms vier als de kar er achter hangt. Mijn 'auto' wordt ook wel tweewieler of fiets genoemd. Ik heb er 2 grote fietstassen op zitten die ik eens in de maand omkeer om het zand en losse troep te verwijderen.
  Eens in het jaar krijgt mijn fiets een grote beurt bij de fietsenmaker en kan mijn stalen ros er weer tegen om ruim 4500 km op de weg te zijn.

  • Fietstassen kunnen ook 'hot spots' zijn inderdaad. Ik herinner me dat ik in de mijne ook nog wel wat spullen heb zitten die er nog even uit moeten.

 2. Het zal me worst wezen hoe de buitenkant van mijn auto eruit ziet. Daar doe ik helemaal niks aan. Als het té erg wordt wast mijn man hem, of neemt hem mee naar de wasstraat.
  De binnenkant is echter geen vuilnisbak. Aan mijn versnellingspook heb ik een plastic zak hangen en daar kan ik onderweg alles aan afval in kwijt, zowel van mijzelf als van de rommelkontjes op de achterbank. Bevalt mij prima!

  • Dat vind ik een slimme truc! Ik heb die ook wel eens gelezen: houd altijd een plastic zak paraat in je auto voor verloren momenten. Als je dan ergens zit te wachten doe je alle troep ondertussen in die plastic zak.

 3. Ha grappig hier andersom hoor, mijn man heeft de rommel auto en mijnes is vrij netjes en opgeruimd, maar daar moet bij gezegd worden dat mijn man hem dagelijks moet gebruiken voor woon-werk verkeer en ik mijnes soms dagen niet gebruik :-)

 4. Ik vind auto wassen verschrikkelijk, dus ga elke maand ofzo wel door de wasstraat. Maar de binnenkant... Het is geen zwijnenstal, want ik ga wel netjes om met m'n auto, maar als je 'm niet met enige regelmaat van binnen uitmest, dan ontkom je niet aan blaadjes, zand, haar, enzovoorts. Als het écht te erg wordt, dan pak ik het wel even aan, maar dat is meestal pas op het moment dat ik denk dat ik eigenlijk niemand meer mee kan nemen in de auto, omdat ik me dan kapot schaam...

  • Onze auto wordt eigenlijk zelden tot nooit aan de buitenkant gewassen. Maar zeker als het veel regent voelt dat ook vrij zinloos, omdat we vaak door een zandweg moeten rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder