Hoe houd je koffie warm?

koffieAls je koffie zet met pads of capsules heb je deze vraag niet: ‘Hoe houd je koffie warm?’ Dan zet je immers elk kopje koffie vers.

Maar voor iedereen met een koffiefilterapparaat is het wél een relevante vraag.

Lees ook mijn review over de thermosbeker van de Hema.

Op mijn blog over koffie schreef ik er een post over.

Similar Posts

11 Comments

  1. Ik ben vast een koffie barbaar. Ik drink zet meestal in de ochtend een pot koffie. Ik drink alleen koffie in de ochtend en nadat de koffie klaar is zet ik het apparaat uit. Mijn tweede kop koffie warm ik op in de magnetron.

  2. Thermoskan in het filterapparaat. ‘s Morgens vroeg zet ik een forse pot koffie voor bij het ontbijt en om tien uur drinken we nog een keer koffie. Hij blijft erg goed heet in dat ding. Voor bezoek maak ik altijd even verse koffie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.