Reacties

Hoe houd je koffie warm? — 11 reacties

    • Daarom wacht ik altijd tot een moment dat ik weet dat ik in theorie in ieder geval rustig koffie kan drinken. Maar je hebt wel een punt: met kinderen weet je het nooit.

  1. Ik ben vast een koffie barbaar. Ik drink zet meestal in de ochtend een pot koffie. Ik drink alleen koffie in de ochtend en nadat de koffie klaar is zet ik het apparaat uit. Mijn tweede kop koffie warm ik op in de magnetron.

  2. Thermoskan in het filterapparaat. 's Morgens vroeg zet ik een forse pot koffie voor bij het ontbijt en om tien uur drinken we nog een keer koffie. Hij blijft erg goed heet in dat ding. Voor bezoek maak ik altijd even verse koffie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder