Was de Hema thermosbeker inderdaad beter dan de isoleerfles?

Hema thermosbeker review

Voor mijn filosofiegroepje kocht ik bij de Hema een isoleerfles, zodat ik daar lekkere koffie kon drinken. Maar de isoleerfles lekte, en hield de koffie niet warm. Omdat ze in het programma Radar erg enthousiast waren over de Hema thermosbéker kocht ik vervolgens die.

Maar was hij inderdaad beter dan de isoleerfles?

Je vindt mijn review van de Hema thermosbeker op mijn review blog.

Similar Posts

15 Comments

  1. Ik had toen ik voeding moest geven aan de jongste een aparte isoleerfles van de action zo’n klein formaat. Daar deed ik s avonds kokend water in en als ze dan tegen de ochtend kwam en ik hoorde haar iets dan maakte ik de fles klaar. Heel even nog laten staan en dan was t de juiste temperatuur om te drinken. Fles werd ook alleen omgespoeld met schoon water en dus niet in afwaswater afgewassen.

  2. Klean kanteen is écht goed. Kost één keer wat meer, maar da’s toch nog stukken goedkoper dan allerlei goedkopere samen :)
    Doet het eeuwig en alles blijft er heet in.

  3. Een liter blijft heter dan een kopje koffie, en een glazen thermoskan doet het ook altijd beter dan de RVS. Als je dan toch rvs neemt is de StanleyClassic (de bouwthermoskan) een goede.Vraag maar aan karpervissers :)

    ps, klikdoppen die zo handig zijn om te schenken koelen ook erg af, zoek iets met een schroefdop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.