Reacties

Galajurk ad 15,- : ) — 41 reacties

 1. Goed gedaan! Erg mooi. Dat groene jurkje zou ik zelf nog wat opleuken met desnoods een kerstslinger of zo'n snoer kerstboomkralen. De kleur staat je goed.

  • Ze zit nu nog in 6 gymnasium en overweegt een studie Engels. Maar ze voelt zich ook wel aangetrokken tot de opleiding kostuum maken in Maastricht.

   Zelf spreekt dat laatste me best aan voor haar.

 2. Mooi! Wij vieren kerst thuis met mijn ouders, gezellig samen. Wat kleding betreft hoeven we dus ook niet heel veel bijzonders. Wel doe ik vaak wat nettere kleding aan dan dagelijks, gewoon omdat dat kan ;)

  • Ik heb vandaag ook een wat nettere jurk aan gedaan. Eerst wilde ik me gewoon in mijn comfortabele jersey rok met bloemetjes hijsen, maar toen heb ik toch maar een nettere look gekozen. Want vanmiddag gaan we op bezoek bij mijn ouders.

 3. Wat knap!
  Leuk hoor, hier alleen zoon voor het eerst in pak gestoken, wat kan je dan trots zijn, hij is bijna 18, maar wat een knappe vent dan zo in pak voor het gala!
  De rest van het gezin kocht niks meer, gelijk blut;)

 4. Prachtig die jurk van je dochter! Wat een knappert!
  Dat groene jurkje is ook leuk.
  Ik doe mijn mooie jurk aan met kerstmis, zwart met een rood bovenstuk. Iedereen op z'n "paasbest" met de kerst.

 5. Wat een knappe dochter en wat knap dat ze zo'n mooie jurk kan maken ! De groene jurk staat jou mooi, de kleur staat je goed !
  Wij kleden ons niet sjiek aan met de kerst. Eerste kerstdag zijn we bij mijn schoonzus en verder thuis. Ik vind het leuk om me op te tutten, maar met feestkleding aan mijn eigen tafel..onpraktisch en ik wordt er lacherig van.
  Fijne kerstdagen !

  • Ik kleed me ook niet echt chique voor de kerst, maar ik heb me zelf wel even gecorrigeerd toen ik een oude jersey rok wilde aantrekken. Nu heb ik mijn nette jersey jurk aan ; )

  • Iets meer respect voor je dochter dan het woord "flansen" ;)
   Ik vind het echt superknap en mooi om zoiets uit het hoofd te maken!
   Zelf vroeger ooit eens een poging gedaan om zelf kleding te maken, maar ik kan niet eens een recht naadje stikken, dus dat is een stille dood gestorven ;)

   Groetjes Lily

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>