Reacties

Empty Nest gevoel — 11 reacties

 1. Heel veel clichés wat betreft kinderen zijn waar, merk ook ik in de loop van de jaren . Helaas en eigenlijk ook weer mooi. We zijn allemaal uniek maar toch ook heel erg hetzelfde. (Of zoiets dan).

  • Ik vind juist dat je als ouder van een volwassen kind, vooral moet kunnen zwijgen.....

  • Dat zegt ze ook! Als ze groot zijn leren ze je zwijgen
   Mooie uitspraak.
   Ik heb meteen een empty nest dadelijk, ik heb r maar 1

 2. Mijn moeder zei vroeger altijd: "Van het concert des levens krijgt niemand een program" ik vond dat altijd vreselijk als ze dat weer zei, maar nu ik zelf 65 ben denk ik daar nog wel eens over na, gelukkig maar dat je niet alles van te voren weet, ik raad mensen wel altijd aan om van elke dag te genieten, mijn man kreeg de diagnose uitgezaaide longkanker en was binnen 5 maanden dood, wat ben ik blij dat we 42 jaar elke dag van elkaar genoten hebben.

 3. Mijn moeder zei altijd over kinderen als ze klein zijn kun je ze wel opvreten, als ze groot zijn heb je spijt dat je het niet hebt gedaan. Blijft mij altijd bij op van die momenten haha

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder