Reacties

Daar gaat ze.... voor een jaar naar Engeland — 33 reacties

  • Ja, het is hier wel van dik hout zaagt men planken! Ik had het ook prima gevonden als ze eerst eens gewoon het huis uitgingen en ergens in Nederland op kamers!

 1. Voel met je mee..ook mijn kind vliegt binnenkort uit. Maar heerlijk voor je dochter. Engeland is niet zo ver weg.. misschien zit er een bezoekje in ? Sterkte wens ik je en een hele fijne tijd voor je dochter.

 2. Toen je je eerste kind kreeg, wist je ook niet hoe je leven zou veranderen, hoe alles moest lukken. Ineens een "vol nest". Nu gaat het andersom, ze "vliegen uit". Dat zal vast goed gaan, je bent een zorgvuldig mens dus samen met je man zullen die wortels echt wel goed gegroeid zijn. En ook al maken ze eens een uitglijder, die moeten ze maken...daar leren ze van. Net als wij toen wij jong waren.

  Spannende tijd, voor jouw dochter, maar ook voor jouzelf. Voor vanavond maar een kopje thee met chocola erbij...als troost.

 3. Op naar een avontuur. Ik snap jou als moeder heel goed, maar ook je dochter. Ik wens haar dan ook alle goeds toe in Engeland. Dat ze gezond en wel terugkomt, met een heleboel meer levenservaring dat haar leven verrijkt.

 4. ik begrijp je helemaal????????
  Loslaten is het moeilijkste wat er is
  Het is voor jou nu veel
  Begrijp het met pijn en hoop met gemengde gevoelens
  Ik hoop dat je het een plek kan geven
  Zodat je verder kunt met jou andere leven

  Wennen aan ruimte voor hobby,s en minder hard werken geeft je ruimte in jezelf????????????????????️‍♀️
  En met die kracht en energie kun jij het aan
  Om de nieuwe fase in te gaan????

 5. Zover ben ik gelukkig nog niet, maar wat lijkt mij dat als moeder even slikken. Maar wauw wat een ervaring voor jouw dochter ze heeft het er vast geweldig!
  Wat gaat ze daar precies doen?

  • Ze gaat er een jaar als au pair van twee kleine kinderen. Ze heeft haar opleiding tot vertaler Engels bijna af, en dit is een manier om zich de taal nog meer eigen te maken.

 6. Hoe gaat het nu met je? Spannend als je kind een jaar weg gaat naar een ander land. En idd heel mooi om je kind vleugels te geven. Heb je al wat van je dochter gehoord?

 7. Mooi beschreven, zo met dat gedicht erbij!
  Goed van je dat je deelt!
  en ....dan zijn we nu weer een dag verder........
  is het gaan weer verleden tijd!
  Sterkte en geniet van het andere goede wat op je pad komt!

 8. Wat ontzettend spannend zeg! Je blijft toch nadenken over, gaat alles wel goed? Heeft ze het wel naar haar zin? Maar goed een jaar vliegt zo voorbij voor je het weet is ze weer thuis.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder