Reacties

Curver voorraadbus van de Action voor koekjes, beschuit etc. — 17 reacties

  1. Dat is best gek. Is het écht Curver? Of imitatie? Ik heb nl. van die Curver-dingen (maar dan met een witte rand) en die werken prima. Of misschien ligt het toch aan de grootte? Ik heb kleinere versies.

    • Ik dacht wel dat het echt van Curver was. Maar ik verwonder mij inderdaad ook over het feit dat ze niet goed werken. Curver is toch een goed merk doorgaans.

  2. Nog steeds gebruik ik mijn oude Brabantia broodtrommel, ontbijtkoektrommel en beschuitbus. Maar alle blikken koektrommels doe ik langzamerhand weg en voorraadbussen koop ik niet meer. Ik heb een plastic doosje van de jodekoeken van de Aldi, die echt goed sluit. Daar zitten nu chocolade biscuits in. Zoetstof zat een paar jaar geleden nog in glazen potten. Daarin bewaar ik droge voedingswaren, zoals spliterwten, maizena, couscous, enzovoort. IJsdozen doen prima dienst als diepvriesdoosjes en voor korte bewaring in de koelkast.

  3. Ik bewaar mijn voorraad in weckpotten. Het voordeel daarvan vind ik dat niet alleen mooie potten zijn, maar doordat je nieuwe rubber ringen kunt kopen zijn ze ook nog eens heel duurzaam. ik ga altijd wel op zoek naar de enigszins vierkante potten omdat die wat makkelijker in je kast passen.

  4. Alles wat ik echt vers wil houden gaat bij mij in bakjes van Tupperware, (de koekjes in de koekdoos met sterdeksel), alle andere merken vind ik waardeloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder