Corona pakket

corona pakket
Corona pakket!

Mijn man werkt al sinds maart thuis vanwege de coronacrisis.

Maar afgelopen week kreeg hij ineens een leuk pakket van zijn werkgever. Het lijkt wel een beetje op een kerstpakket vind ik.

Maar het is denk ik een ‘coronapakket’ : )

Dat zijn zo de momenten waarop ik baal dat ik een zzp’er ben.

Ik vind het een leuk gebaar van zijn werkgever.

Hoe zijn jouw ervaringen met werkgevers tijdens de coronacrisis?

Similar Posts

24 Comments

 1. dit is zeker een leuke verrassing
  Ik geef toe, we kregen veel op het werk, maar we moeten ook altijd gaan, thuiswerken kunnen wij niet
  -€en @->- voor jou.

  1. Ziet er echt lekker uit vooral die kaas en worst. Mag ik vragen waar die prachtige vaas van is? Ik heb 2 exact dezelfde lampen bij de kringloop gekocht, geen idee dat er ook vazen van bestonden.

    1. Bedankt voor je reactie😊 Ik hoop die vaas dan met schaal nog eens tegen te komen tweedehands. De lampen zijn zo’n vrolijke aanblik met die bloemen maar die vaas is helemaal prachtig😍

 2. Dat is lief van zijn werkgever.
  Mijn man en zoon hebben niets van hun baas gekregen. Ik kreeg met pasen chocolade en afgelopen week stroopwafels van mijn baas. Ik vind dat stukje extra waardering erg leuk.

 3. Ik sta na 7 jaar terug onder leiding van het stadsbestuur. Wel leuk. Afwachten of ik terug kan naar het fietspunt. Complimentje gekregen van de burgemeester. Dat doet veel.

 4. Wat een leuke baas. Ik ben benieuwd hoe jij het vindt dat je man nu sinds maart thuis werkt ? Heeft hij ook een eigen werkkamer ?

 5. Ik ben ook ZZP-er. Toch kreeg ik van mijn huidige opdrachtgever al twee keer een coronacadeau. Eerst een setje van 6 Tony Chocolony reepjes, daarna nog een tegoedbon voor Pathé thuis. :)

  1. Ziet er echt lekker uit vooral die kaas en worst. Mag ik vragen waar die prachtige vaas van is? Ik heb 2 exact dezelfde lampen bij de kringloop gekocht, geen idee dat er ook vazen van bestonden.

 6. Geen werkgevers meer!
  Kerstpakketten vond ik altijd leuk om uit te pakken.
  Leuker als de pluimen met een geldwaarde die we de laatste jaren kregen.

 7. Goed. Ondanks veelvuldig thuiswerken (want ondersteunend en dus eigenlijk niet gewenst op zorglocaties) wordt er regelmatig aan ons gedacht… En het blijft niet bij alleen maar denken.

 8. Wat leuk! Bij ons is het heel erg druk. Wij beoordelen de kredietaanvragen die ZZP-ers ingediend hebben bij diverse gemeentes. En dat zijn er veel. Heel veel! We werken vaak over nu (vanuit huis). Vorige week kreeg ik een mooie kaart met een doosje met chocolaatjes erbij van onze baas. Vond ik er lief!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.