Reacties

Corona pakket — 24 reacties

  • Ziet er echt lekker uit vooral die kaas en worst. Mag ik vragen waar die prachtige vaas van is? Ik heb 2 exact dezelfde lampen bij de kringloop gekocht, geen idee dat er ook vazen van bestonden.

  • Bedankt voor je reactie😊 Ik hoop die vaas dan met schaal nog eens tegen te komen tweedehands. De lampen zijn zo'n vrolijke aanblik met die bloemen maar die vaas is helemaal prachtig😍

 1. Dat is lief van zijn werkgever.
  Mijn man en zoon hebben niets van hun baas gekregen. Ik kreeg met pasen chocolade en afgelopen week stroopwafels van mijn baas. Ik vind dat stukje extra waardering erg leuk.

 2. Ik sta na 7 jaar terug onder leiding van het stadsbestuur. Wel leuk. Afwachten of ik terug kan naar het fietspunt. Complimentje gekregen van de burgemeester. Dat doet veel.

  • Hij heeft zijn werkkamer in de oude slaapkamer van onze dochter die nu in Engeland woont. Ik vind het erg wennen dat hij voortdurend thuis is.

 3. Ik ben ook ZZP-er. Toch kreeg ik van mijn huidige opdrachtgever al twee keer een coronacadeau. Eerst een setje van 6 Tony Chocolony reepjes, daarna nog een tegoedbon voor Pathé thuis. :)

  • Ziet er echt lekker uit vooral die kaas en worst. Mag ik vragen waar die prachtige vaas van is? Ik heb 2 exact dezelfde lampen bij de kringloop gekocht, geen idee dat er ook vazen van bestonden.

 4. Goed. Ondanks veelvuldig thuiswerken (want ondersteunend en dus eigenlijk niet gewenst op zorglocaties) wordt er regelmatig aan ons gedacht... En het blijft niet bij alleen maar denken.

 5. Wat leuk! Bij ons is het heel erg druk. Wij beoordelen de kredietaanvragen die ZZP-ers ingediend hebben bij diverse gemeentes. En dat zijn er veel. Heel veel! We werken vaak over nu (vanuit huis). Vorige week kreeg ik een mooie kaart met een doosje met chocolaatjes erbij van onze baas. Vond ik er lief!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder