Reacties

Bad Moms is 'bad' — 34 reacties

  • Dit is een film van het type 'hilarische comedy'. Dus als je meer van de thrillers bent, is het inderdaad niet je genre denk ik. Hoewel je natuurlijk wel ook moeder bent : )

 1. Ik had de trailer gezien, maar moet zeggen dat ik toen al afknapte. Met namen om het grove taalgebruik en de redenen die jij hierboven noemt. Jammer, maar ik ga hem niet kijken.

 2. Ik denk niet dat ik die film ga kijken. Heb ook niet zoveel met dat soort humor. Misschien ben ik al te lang uit de jonge kinderen en ik ben altijd thuisblijfmoeder geweest :-)

 3. Ik heb hem nog niet gezien, maar wil nog wel een keer gaan. Voor mij mogen films ook best een keer gewoon simpel zijn het hoeft niet altijd diepgaand te zijn voor een gezellig avondje weg, dan zou ik naar een ander soort film gaan denk ik.

 4. Vond het echt een oppervlakkige en grove film. Had er eerlijk gezegd meer van verwacht. Niet geloofwaardig, misschien iets te Amerikaans? Mila speelde haar tol wel met verve.

  • Ik had er ook meer van verwacht en gehoopt ook vooral. Ik vond Mila irritant en ongeloofwaardig in haar rol. Die twee andere moeders die haar sidekicks zin vond ik beter.

 5. Ik wil deze film best wel zien hij lijkt mij wel grappig Maar ik ik vond de Hangover ook helemaal geweldig! Echt mijn soort humor. ieder zijn smaak toch? Alleen weet ik nog niet of ik hem in de bios ga kijken of ik wacht wel even tot dat ik hem kan downloaden.

 6. Leuke review, precies wat ik gedacht had. Ik wacht wel tot die op Netflix komt en ik in een 'flauwe komedie' - mood ben (of zwange ofzo). Niet het soort film waar ik 15euro voor wil betalen ;-)

 7. Een hele leuke film. Soms wat overdreven, maar het is een comedie. Ik vond bijzonder ongeloofwaardig dat zij op het einde haar baan terugkrijgt en zoveel eisen kon stellen. Ongeloofwaardig, maar zo moet je de film niet bekijken, Het is lachen gewoon,
  Die luxe trollen die wel even zeggen, dat zij eigenlijk verlangen naar een baan.

 8. Ik heb de film nog niet gezien, maar ik heb wel verhalen gehoord van vriendinnen( die toevallig geen kinderen hebben). Inderdaad wat je zegt, het Hangover effect. Als je voor luchtig gaat, is het denk ik een goede film. Van die Amerikaanse blockbusters verwacht ik over het algemeen ook niet zo veel, dan kan het alleen meevallen:-)

 9. Het is een leuke film voor die anderhalf uur maar het is niet iets hoogstaands. Ik vond het wel interessant hoe het moederschap in Amerika eruit ziet.

  Desondanks ben ik het met je eens: het had veel beter gekund.

 10. Bad moms was een leuke film. Er zaten een paar leuke grappen in, maar het is inderdaad geen hoogstaande film.

  Ik vond ook dat ze het beter kunnen hebben gedaan. De film is zo voorspelbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>