Onderbroek die vieze luchtjes binnenhoudt

antiwind onderbroekLaat jij er wel eens eentje vliegen?

En dat je denkt: ‘Niemand heeft het gehoord gelukkig!’

Maar dat zich vervolgens een onaangename geur verspreid die je alsnog verraad?

Farty Pants

Er is nu een speciale onderbroek die vervelende geurtjes absorbeert. Door met hele kleine deeltjes te werken (nanotechnologie) is het mogelijk de geurtjes als het ware te vangen. In de VS worden deze onderbroeken ook wel Farty Pants genoemd. In Engeland worden ze verkocht onder de naam Shreddies.

Het grappige is dat deze onderbroek in eerste instantie voor mánnen op de markt kwam met als verkoopargument:’Wear them for the ones you love!’

In eerste instantie zagen de anti scheet onderbroeken er afschuwelijk uit:

anti scheten onderbroek

Maar inmiddels zijn ook deze te koop, en die zien er veel beter uit:

2
Nieuwste model antischeet onderbroek van Shreddies.

De Engelse anti-winden onderbroek werkt met een filter. Dat filter neemt de vieze lucht op. Shreddies heeft als motto:

‘Fart with confidence!’

Een zinvol product?

Over winden en scheten wordt vaak lacherig gedaan. En ook over deze onderbroeken kun je giechelen. Maar je zult maar last hebben van je darmen en veel winden en kwalijke gassen produceren. Dat lijkt me heel akelig. Voor jezelf én je omgeving.

De onderbroeken worden onder andere aanbevolen voor mensen met de ziekte van Crohn of een prikkelbare darm.

Video over deze onderbroeken

Waar kun je dit anti-winden ondergoed kopen?

  • Je kunt dit speciale ondergoed kopen in de VS bij firebox.com.
  • Maar dichterbij is natuurlijk goedkoper. In Engeland koop je 3 antischeet onderbroeken voor 48 pond bij via schreddies.com. Ik heb het even omgerekend en dat komt op 60 euro. Maar dan heb je er dus ook meteen 3.

Twintig euro voor een onderbroek vind ik nog vrij prijzig, maar ze lijken me wel een uitkomst voor mensen die last hebben van veel gasvorming in hun darmen!

Leestip: Winden laten in bed

Wat vind jij van deze nieuwe onderbroek?

Similar Posts

3 Comments

  1. Kan voor sommige mensen wel een uitkomst zijn af en toe. Maar is het niet beter om uit te zoeken waarom je darmen zo prikkelbaar zijn. Lactose intolerant zijn kan bv voor een hoop narigheid in je darmen zorgen.

  2. Ook heb je helemaal niks aan de darmen, het lichaam van ons is net een fabriek die om voedsel te kunnen te kunnen verteren en opnemen een heel chemisch proces op gang brengt dat gepaard gaat met (veel) gassen en gasvorming en allerlei (maag)sappen, en die gassen moeten eruit: uitlaatgassen, precies wat een auto ook produceert alleen is dat veel smeriger en kankerverwekkender dan de uitlaatgassen die mensen produceren. Ik begrijp ook niet waarom men daar zo moeilijk over doet. iedereen doet het en dat begint al bij je geboorte en dat is het o zo schattig. Ik meen dat dit in China is uitgevonden met een soort van inlegvel voor in je onderbroek met koolstof erin. Chinezen zijn gewoon om elke scheet met grote ruchtbaarheid te laten ontsnappen zoals je ook rochelen, spugen op straat, hard boeren…ze malen er niet om haha….Wij hebben geleerd om dit soort natuurlijke processen vooral in te houden want een ander zal jou maar ruiken…daar schaam je je dan toch voor…In feite schaam je je dan voor je eigen mens zijn. Als je eens wist van paarden in een manege zodra ze gaan draven of galopperen…de scheten knallen er dan bij elk neerkomen uit en IEDEREEN vindt zoiets dan heel gewoon….echter, wat is het verschil met onze scheten en die van een paard? Het zijn dezelfde verteringsprocessen en daar horen nu eenmaal gassen bij. Koeien…met hun 4 magen….die produceren wat…….maar daar zit veel ammoniak in en dat moet je in niet gaan inademen. Amen! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.