10 redenen om naar de kerk te gaan

10 redenen om naar de kerk te gaan

Eén van de bezoekers van Huisvlijt vroeg ooit hoe ik denk over kerk, geloof en spiritualiteit. Dat is niet iets waar ik het op Huisvlijt vaak over heb, hoewel ik soms misschien wel eens iets noem in het voorbij gaan.

Relimam

Op mijn blog Relimam schrijf ik wel over dit soort onderwerpen. Ik begon dat blog nota bene al in 2008! Maar de afgelopen jaren heb ik er weinig op gepubliceerd. Ik denk omdat het dagelijks leven te druk was, en er weinig ruimte was voor dit soort zaken. Maar nu heb ik het stof van dat blog afgeblazen : ) Dus als je interesse hebt in religieuze en spirituele onderwerpen, wees dan van harte welkom op Relimam : ) Je vindt er onder andere een post met 10 redenen om naar de kerk te gaan.

Het licht is er aan : )

13 Comments

  1. Greet
  2. Linda

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh