Reacties

10 redenen om naar de kerk te gaan — 13 reacties

  1. heel leuk dat je er toch een artikeltje over schrijft,de enigste reden om naar de kerk te gaan is uiteindelijk bekering,je leven geven aan God,zodat je bevrijdt bent,dan ben je op nieuw geboren,maar dat is wel een heel lang proces,eigenlijk levenslang,en een kind van God.

  2. Wat heb een leuke artikel geschreven Nicole. Maar wij zijn echt niet gelovig. Toch zie ik steeds meer mensen naar de kerk gaan.. Sommige kerken gebruiken iets anders voor. Zonde.... Fijne dag. Groetjes.,

    • Ik zit meestal in een halfvolle kerk, en ben dan ook nog eens de jongste. Mensen zijn wel op zoek naar zingeving, maar vinden dat denk ik ook vaak op andere plekken.

    • Dat is nu inderdaad een stuk beter. De verplichting om naar de kerk te gaan is nu behoorlijk weg volgens mij, gezien de leeglopende kerken ; )

  3. De kerk en het geloof raken uit de mode. Best zonde want de verhalen zijn nog steeds actueel. Ik ben weinig in de kerk geweest maar ben nog steeds blij dat ik de Bijbel las, al is het maar om de verwijzingen erheen te herkennen.

    • Ja, afgezien van alles zijn de bijbelverhalen ook cultureel gewoon interessant en waardevol : ) Ze worden soms misbruikt of letterlijk genomen, waardoor ze voor sommige mensen een negatieve lading krijgen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>