Wat een weekje was het weer + Linkparty!

Huisvlijt linkparty

Vooralsnog lijkt 2021 eigenlijk niet zo heel voorspoediger te zijn dan 2020. Ik ben optimistisch van aard, en ben een beetje verbaasd eigenlijk. Ik dacht: ‘Een nieuw jaar, een nieuw begin!’

Maar de Engelse versie van corona rukt op, het kabinet is gevallen door de toeslagenaffaire, in de VS maken sommige mensen zich op voor een burgeroorlog en in Indonesië hebben ze al 3 rampen gehad in dit nieuwe jaar.

Maar er is vast ook goed nieuws!

via GIPHY

Zoals dat de wekelijkse linkparty er weer is!

De populairste post van week 2 van 2021 + de nummers 2 en 3!

De post waarop het meest geklikt in de afgelopen week, was de post ‘Wat gek dat we onze jonge kinderen zo massaal naar de kinderopvang sturen,’ van Het Moederfront.

Kinderopvang

  • Op nummer 2 staat de post: Meer positiviteit met een to feel-lijst van Aukje
  • Op nummer 3 staat de post Soms ziet de camera lens meer dan het blote oog van het blog De mens en de natuur van Tine de Jong.

Ben je nieuwsgierig naar deze posts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 3 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Deel deze leuke linkparty met anderen!

Vind je deze blog hop een leuk idee? Dan kun je hem heel eenvoudig delen op je blog. Kopieer en plak de code onder het plaatje en plak hem in een blogpost of in je sidebar!

Huisvlijt


Wat was jouw favoriete blogpost deze week?

Similar Posts

5 Comments

  1. Wat fijn dat men mijn fotografie en woorden het meeste lazen en ik dank alle bezoekers hiervoor. Maar ik wil hierbij wel even wat zeggen oftewel ook wat door geven. Want ik beheer deze website – De mens en de Natuur wel samen met mijn wandelvriendin Catherine maar we zetten hier apart onze woorden van wat we zien en ontmoeten in de natuur .Ik ben Tine die dit had geschreven en Catherine is dus niet ik ook wat vele helaas denken. Dus graag even rechtzetten. in je schrijven want een ieder verdient haar eigen compliment. Wij zijn samen deze website eens begonnen omdat we beiden toen heel veel wandelden samen en van de natuur hielden. De naam van het schrijven staat altijd onder het schrijven en helaas bemerk ik heel vaak dat men mij voor haar aan ziet of andersom. Nu helaas kunnen we even niet samen wandelen omdat zij in België woont en ik hier door de pandemie die voor mij heel gevaarlijk is. En de meeste die op deze website staan zijn ook van mijzelf. Dus laten bezoekers en lezers kijken naar de naam die eronder staat. Alvast heel erg bedankt. Vroeger had ik Tine nog geen eigen website of internet zelf En toen was het idee gekomen door haar om deze website samen aan te maken. Nu ben ik jaren verder en heb een eigen website maar de natuur en fotografie van de natuur deel ik dus daar want daar hoort het. Nu schrijf ik dus op allebei mijn woorden.

  2. Afgelopen zaterdag heb ik genoten van het winter wonderland met de verschillende tinten en tonen wit in ijs en sneeuw maar helaas was het vandaag ( zondag 17 januari 2021 ) weer weg. Ik ben benieuwd naar de volgende winterlagen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.