Top 10 meest gelezen posts op Huisvlijt op dit moment!

nicoleVandaag een top 10 van de meest gelezen posts op Huisvlijt : )

 1. Waar kun je zuiveringszout of baking soda kopen?
 2. Wat is het verschil tussen baking soda en en soda?
 3. Wat is een goed vliegengordijn?
 4. Wc-pot: de juiste hoogte
 5. Ideeën speurtocht voor achtjarige jongetjes
 6. Vicks VapoRub: handige gebruikstips
 7. Is deze broccoli nog goed?
 8. Schoonmaakazijn en onkruid
 9. Groentebox van 5,- Coop
 10. De western laarzen die ik niet kocht

Wat is jouw favoriete post op Huisvlijt? En waar zou je graag meer over lezen?

Similar Posts

9 Comments

 1. Wat opvallend dat nummer 1 en 2 beiden over zuiveringszout en baking soda gaan. Ik heb geen van deze posts nog gelezen, misschien omdat ik je blog sinds een paar maanden volg. Als broccoli liefhebber ben ik benieuwd over je artikel over broccoli, dus die klik ik zo even aan.

 2. Zo op het eerste gezicht vind ik blogpost nummer 10 (over de westernlaarzen) wel een beetje een vreemde eend in de bijt. De andere blogposts zijn allemaal duidelijk huishoud-gerelateerde onderwerpen en die laatste dan weer niet. Maar ik moet ‘m eventjes gaan lezen om te kijken of mijn indruk klopt.

  1. Dat klopt, het is inderdaad een heel ander soort post! Maar dat is misschien ook wel weer kenmerken van Huisvlijt: het gaat hier over van alles. Huisvlijt is mijn speeltuin : )

 3. Grappig dat de post over westernlaarzen daar ook tussen zit.
  Die eerste twee over zuiveringszout kan ik me voorstellen. Typisch iets wat je op gaat zoeken als je er voor het eerst over gehoord hebt. Mensen zullen hun vraag ook letterlijk aan google stellen ‘wat is het verschil…’

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.