Reacties

Pracht onderweg — 17 reacties

  1. Het is geen look zonder look. Het is Judaspenning. Als de bloemen uitgebloeid zijn ontstaan er soort zilverkleurige schijven waar de zaden tussen zitten. En die schijven doen dan denken aan de geldstukken (zilverlingen) die Judas kreeg toen hij Jezus ging verraden.

  2. Het is heerlijk buiten! Ik ken niets fijners dan buiten bewegen. Alles schiet de grond uit. Laat jij je maar voor de gek houden onderweg, hoor.

  3. Op mijn werk staat een boom in bloei met prachtig roze bloesem , zegt er iemand jammer dat er zon rotzooi vanaf komt als het gaat waaien? Huh, zeg ik verbaasd, rotzooi is zwerfafval, dit is prachtig zelfs als het op de grond ligt. Mijn buurman heeft ook zo'n boom en in mijn tuin ligt na de harde wind vandaag een dikke laag roze bloesem en het zit zelfs op mijn ramen, boeiend ik vind het prachtig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>