Huisvlijt Linkparty week 42

huisvlijt linkparty 2023

Doe mee aan de wekelijkse Huisvlijt linkparty!

Ontdek welke post de afgelopen week de meeste kliks kreeg, en deel jouw blogpost!

In de schijnwerper

De post die deze week in de schijnwerper staat, is de post: Moestuinieren blog van hobby tot fulltime werk op Bloggen en loggen.

moestuinieren

  • Op de 2de plaats staat De vrouw die hier woont zou mijn vriendin kunnen zijn van het blog Binnenkant.
  • Op de 3e plaats eindigde Wandelen doet goed van Tine de Jong.

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 42 van 2023

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enterWat was jouw favoriete blogpost deze week? 

Similar Posts

4 Comments

  1. Ik vind de leukste blogpost deze week: Kruidvat allergie neusspray ervaring vs. Prevalin allergiespray. Ik heb zelf zitten ´hannessen´ met neussprays. Ze bleken niet te helpen, omdat mijn woning gewoon te ´droog´ is. Daar komt het door. (En er is ook iets, volgens mij, met de ´ventilatie´.)

  2. Eerst een dankje wel voor jou dat je deze mooie party steeds organiseerd en waar ik andere blogs en schrijven leert kennen. Dan ook een dank je wel aan de lezers die mijn blog ook hebben bezocht zodat mijn schrijven op de 3e plaats kwam. Er zaten veel blogs bij die ik heb bezocht en gelezen. Wens jou en al je bezoekers fijne gezellige dagen hierbij toe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.