Reacties

Huisvlijt Linkparty week 42 — 4 reacties

  1. Ik vind de leukste blogpost deze week: Kruidvat allergie neusspray ervaring vs. Prevalin allergiespray. Ik heb zelf zitten ´hannessen´ met neussprays. Ze bleken niet te helpen, omdat mijn woning gewoon te ´droog´ is. Daar komt het door. (En er is ook iets, volgens mij, met de ´ventilatie´.)

  2. Eerst een dankje wel voor jou dat je deze mooie party steeds organiseerd en waar ik andere blogs en schrijven leert kennen. Dan ook een dank je wel aan de lezers die mijn blog ook hebben bezocht zodat mijn schrijven op de 3e plaats kwam. Er zaten veel blogs bij die ik heb bezocht en gelezen. Wens jou en al je bezoekers fijne gezellige dagen hierbij toe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder