Hierin kun je mij uittekenen...

huisvlijt

Eigenlijk geef ik het niet graag toe, maar ik heb een outfit waarin je me kunt uittekenen.

Het is mijn favoriete outfit, die ik om de haverklap draag.

Gewoon omdat hij zo lekker zit, echt bij me past, en ook netjes is dacht ik. Hoewel dat laatste een beetje twijfelachtig is, want er zitten een stuk of 3 gaatjes in de rok. Maar ik kan er gewoon nog geen afstand van doen.

Wat kost deze outfit?

 • De Berketex rok koste 3 pond + 6,95 pond verzendkosten is bij elkaar 11,75 euro.
 • De Emu laarzen kostten 45 pond + verzendkosten waren ze ± 65,-
 • Het vestje kostte 5,- bij de Hemarkt die in het pand zit waar eerst de V&D zat.
 • Het t-shirt was 4,50 bij de H&M.

Totaal: 86,25.

Heb jij ook een outfit waar je op terugvalt? En hoe ziet die er uit?

Similar Posts

33 Comments

 1. Ja hoor: spijkerbroek, effen shirt en (bij kouder weer) mijn blauwe, echt wollen trui of m'n zwarte fleece vest. Daaronder in de zomer sandalen en in de winter mijn laarzen (nu helaas op).

 2. Het staat je goed!
  Ik heb een groene jurk van didi die ik echt prachtig vind en heel vaak draag. Inmiddels ben ik toe aan de 2e jurk omdat de 1e stuk is gegaan. Voor de 2e heb ik overal gezocht en hem uiteindelijk op marktplaats gevonden. Die was nooit gedragen en nog zo goed als nieuw.

  1. Dat moet een hele fijn jurk zijn Rinette, dat je hem twee keer kocht. Nou ben ik er heel benieuwd naar! Wat is het voor model en materiaal?

  2. Hij is van katoen en satijnachtige mouwtjes. Bij google afbeeldingen staat hij als 1e (didi groene jurk). Het is een ruime jurk maar hij kleed wel mooi af.

 3. Deze outfit past goed bij je. Ik draag vaak een spijkerbroek met een shirt wat en printje heeft. Als het kouder weer is, nog een vestje.

 4. Deze outfit lijkt mij echt lekker te zitten. Ik heb niet echt een outfit waar ik op terug kan vallen. Maar ik pak altijd dezelfde als vorige week omdat het makkelijk is. Is dat hetzelfde?

 5. Ik kan me heel goed voorstellen dat je dat graag draagt. Ik draag graag een maxi jurk. Of mijn versleten spijkerbroek vol gaten. Puur van ouderdom.

 6. Wat fijn dat je online een rok hebt gevonden waar je altijd op terug kunt vallen! :) Mijn go-to outfit is mijn spijkerbroek van de Stradivarius, adidasjes en een simpel t-shirtje dat op dat moment in mijn kast ligt.

 7. Wat een leuke outfit! Vooral vind ik de rok lekker zomers door de print.
  Leuk dat je de kleur vest hebt terug laten komen in de laarzen. Het staat je heel erg goed! :) Ik wissel zelf heel erg vaak van outfits maar ik hou wel van een jean en een lekker vest (wel als het natuurlijk wat kouder is).

 8. Eenjeans met t-shirt. In de winter wollen trui of vest erover. Korte laarsjes, sneakers of als het te warm is, sandalen. Deze kledij draag ik niet altijd maar wel het liefst.

 9. Jeans, eeuwig en altijd.....
  In de winter met laarzen , in de zomer met open schoenen. Shirt en kort jasje of lang vest...

 10. Ik heb een relaxpants die is zo versleten dat ie dun en zacht is en ik heb ook zo'n nachtjapon. En ik doe ze pas weg als de gaten groter zijn dan de gaten die erin horen.

 11. Ik vind dat een heel oeuk setje! Voor mij moet het shirt een hogere hals hebben (koukleum die ik ben). Verder draag ik in de zomermaanden heel veel lange rokken met een strak shirtje of iets kortere rokken met een shirt. Wel over de knie want dat staat mij mooier. Ja, en zoals ik al vaker schreef kun je mij uittekenen in een joggingbroek. Niet dat ik dat zo mooi vind, maar het is comfortabel bij het bankhangen en kost minder energie om je erin te bewegen dan nettere kleding.

 12. Wat een leuke rok! Mij zal je het vaakst zien in een skinny jeans, sneakers of ballerina's en een leuke top. Gewoon lekker comfortabel voor elke dag.

 13. Staat je goed, Nicole.
  Ik draag ook altijd rokken met vestjes, zelfs met wandelen,
  mij staan rokken net boven, op of net over de knie het mooist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.