Fjallraven Raven rugtas review

fjallraven rugtas

Mijn jongste dochter moet voor haar studie Engels in Utrecht behoorlijk zware boeken meesjouwen. Daarom kocht ze na veel wikken en wegen een dure Fjallraven Raven rugtas. Op mijn review blog vind je een review van de Fjallraven Raven rugtas.

Similar Posts

12 Comments

  1. Mijn dochter van 1,53 meter heeft en rugzaktrolley. Dat is een rugzak,die ook wieltjes heeft en je met een handvat kan trekken. Misschien werkt dat voor je dochter ook.Verder had ze boeken op school, én thuis. Dubbele boeken dus. Voor haar was dat het nodige hulpmiddel(ja duur, maar ja, je wilt wel dat dochter geen energie verspilt en energie over heeft om te leren)

  2. Wij gebruiken hier alleen maar rugzakken met een heupband, juist om rug- en nekklachten te voorkomen. Met een heupband rust hetgewicht voor een groot deel op de heupen en daarmee worden de schouders ontlast. Ik vind dit dermate belangrijk dat mijn kinderen geen rugzak zonder mogen gebruiken, ook al loop je dan met een wat mijder populair merk. Zelf zijn ze inmiddels ook overtuigd. Wij hebben hier hele goede ervaringen met het merk Vaude, mijn dochter heeft een rugzak 4 jaar gebuikt en hij is nog steeds niet versleten.

  3. Ook ik gebruik alleen maar rugzakken met een heupband. Ik heb er een van Vaude, en dat is ook nog een damesmodel, dus de schouderbanden vallen niet precies over mijn borsten. Superrugzak. Duurzaam merk, wel duur. Ik heb hem al een jaar of tien, hij is als nieuw.

  4. mijn zoon gaat al jaren niet meer school, maar in die tijd heb ik ook goed opgelet welke rugzak ik kocht enz, maar ik lette er vooral op dat hij hem niet te vol stak en op tijd op ruimde
    .* Een @->- voor jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.