Reacties

Fjallraven Raven rugtas review — 12 reacties

  1. Mijn dochter van 1,53 meter heeft en rugzaktrolley. Dat is een rugzak,die ook wieltjes heeft en je met een handvat kan trekken. Misschien werkt dat voor je dochter ook.Verder had ze boeken op school, én thuis. Dubbele boeken dus. Voor haar was dat het nodige hulpmiddel(ja duur, maar ja, je wilt wel dat dochter geen energie verspilt en energie over heeft om te leren)

    • Wat een slimme combinatie Greet. Ik had mijn dochter een trolley voorgesteld, maar dat vond ze niet handig. Zo'n twee-in-één constructie zal ik haar eens voorleggen.

  2. Wij gebruiken hier alleen maar rugzakken met een heupband, juist om rug- en nekklachten te voorkomen. Met een heupband rust hetgewicht voor een groot deel op de heupen en daarmee worden de schouders ontlast. Ik vind dit dermate belangrijk dat mijn kinderen geen rugzak zonder mogen gebruiken, ook al loop je dan met een wat mijder populair merk. Zelf zijn ze inmiddels ook overtuigd. Wij hebben hier hele goede ervaringen met het merk Vaude, mijn dochter heeft een rugzak 4 jaar gebuikt en hij is nog steeds niet versleten.

  3. Ook ik gebruik alleen maar rugzakken met een heupband. Ik heb er een van Vaude, en dat is ook nog een damesmodel, dus de schouderbanden vallen niet precies over mijn borsten. Superrugzak. Duurzaam merk, wel duur. Ik heb hem al een jaar of tien, hij is als nieuw.

  4. mijn zoon gaat al jaren niet meer school, maar in die tijd heb ik ook goed opgelet welke rugzak ik kocht enz, maar ik lette er vooral op dat hij hem niet te vol stak en op tijd op ruimde
    .* Een @->- voor jou.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder