Dansles is weer begonnen!

danslesHeerlijk, dansles is weer begonnen! Ik heb het echt gemist in de zomervakantie.

Nu kunnen mijn man en ik weer elke zondag gaan dansen om 18.15.

Van te voren had ik het niet zo bedacht, maar die wekelijkse danslessen blijken een perfecte manier te zijn om iets met z’n tweeën te doen. Gewoon even als stel!

Wat doe jij graag samen met je partner? 

Similar Posts

10 Comments

  1. Wat heerlijk om samen dansles te volgen. Ik heb dat vroeger ook gedaan en was echt super leuk! Mijn man kan echt niet dansen en is zo’n stijve hark haha ik krijg hem daar ook echt niet mee naartoe.
    Wat wij op zondagavond doen? Koffertjes kijken met Linda de Mol ook heel spannend ;)

  2. Wat leuk dat jullie dat nog steeds doen. (of dansten jullie nog niet zo lang?) Het lijkt mij ook leuk om samen met mijn man te doen, maar hij wil niet. Volgens mij heeft hij er nare herinneringen aan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.