Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt

help ik heb mijn vrouw zwanger gemaaktTwintig minuten.

Dat is hoe lang ik het heb volgehouden om te kijken naar de theaterversie van Kluuns boek ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt.’

Ik kon gewoon echt niet lachen om de oud belegen grappen. En waarom moet er altijd zoveel schuttingtaal in?

Lees mijn review hier.

Similar Posts

One Comment

  1. Pfffffffft nou ben ik even blij dat ik niet gekeken heb. Ik heb je review gelezen, te erg. En 2 dagen na een vrijpartij van dié vrijpartij zwanger zijn, tja…. dat kan alleen in de film. Tooske heeft een mooi figuurtje maar ik vind het op de een of andere manier geen leuke presentatrice, te gemaakt, weet niet. Mijn haren gaan daar sowieso al van overeind staan, laat staan van zo een theatershow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.