‘Ben je nou helemaal van de pot gerukt, Christian Grey?!’

De greyboekentrilogie Fifty Shades of Grey heb ik best met plezier gelezen. Fifty Shades of Grey kijken was minder leuk.

Ik houd wel van getormenteerde mannen, die in een prins veranderen als ze de juiste vrouw ontmoeten. Dus was ik benieuwd naar het boek Grey, met daarin het perspectief van de mannelijke hoofdpersoon, Christian Grey. Maar hoe meer ik Christian leerde kennen, hoe meer zin ik kreeg om hem een flinke oorvijg te geven.

Mijn review van het boek Grey, van E.L. James lees je op mijn blog over boeken.

Similar Posts

13 Comments

  1. Wat een onwijs leuk, kort stukje heb je hier geschreven. Ik ben nu serieus heel benieuwd naar je boeken review..! Ga ‘m snel lezen :-)
    Geniet van je zondag! Liefs

  2. Ik vond de eerste drie ook slecht toch wilde ik ze uiteindelijk alle 3 lezen… Deze ga ik ooit weleens lezen… Koop ik m voor €5,00 op de Deventerse boekenmarkt

  3. Zo bizar, vanaf het begin dat deze reeks uit kwam spreekt het me niet aan. Ik heb heel even zo gezet, het moet toch goed zijn als het zo hot en happening is over de hele wereld, maar nee, niet voor mij

  4. Ik heb het boek toch met enig plezier gelezen, maar aan de originele reeks kon het helemaal niet tippen.
    Wel benieuwd waarom jij dat vond. Ik ga eens lezen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.