Lerares verleidt leerling

de leraresEen lerares verleidt haar leerling.

Dat is het verhaal van De Lerares, en het verhaal van een vrouwelijke pedofiel.

Lees mijn review van De Lerares hier.

Similar Posts

5 Comments

  1. Als ik over zo’n boek lees, word ik nieuwsgierig en wil ik weten waar het over gaat! Ik lees het dus uit interesse voor wat er allemaal reilt en zeilt in de maatschappij : )

 1. In een dorp verderop is zoiets echt gebeurd, een lerares die sex had met jongens die bij haar in de klas zaten.Een ouder heeft aangifte gedaan bij de politie, alles kwam uit en ze is in ieder geval ontslagen. Ik woon in het buitenland, de cultuur hier is nogal macho. De jongens om wie het ging (ook een jongen hier uit de buurt) deden er nogal opschepperig en lacherig over. Ik vond het heel raar allemaal. Nu dus een boek over hetzelfde onderwerp. Ik denk dat zoiets vaker gebeurt dan we denken.

  1. Die lacherige reacties zijn geloof ik precies wat de schrijfster van het boek ook opviel. Als het andersom is, als een man een jong meisje verleid, zijn de reacties vaak veel bozer. Een rare dubbele moraal eigenlijk!

 2. We denken altijd dat het de mannen zijn die de meisjes verleiden, maar het komt andersom natuurlijk ook voor, en dan is het goed dat daarover ook geschreven wordt…
  Ik wens je een heel fijne avond, en een heel mooie Hemelvaartdag,
  Lieve groet,
  Mirjam

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.