Hoe zet je filterkoffie?

koffieLange tijd dronk ik alleen maar thee.

Koffiezetten vond ik maar lastig. Weliswaar had ik een koffiezetapparaat met filterzakjes, maar of het lekker was wist ik niet. Ik had er eerlijk gezegd mijn twijfels over. Pas toen de Senseo op de markt kwam ging ik thuis koffie drinken. Want zo’n pad in een apparaat doen, dat kon ik wel! En die Senseo koffie vertrouwde ik meer dan de koffie die ik op goed geluk maakte met mijn electrische koffiezetapparaat.

Maar op een gegeven moment kreeg ik mijn gewone apparaat door en deed ik de Senseo zelfs de deur uit.

Op Koffiezettertje schreef ik een post over hoe je filterkoffie zet!

Similar Posts

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.