Zomerlook!

images 1

Het is eindelijk officieel zomer, en dus heb ik Huisvlijt een prachtige zomerlook gegeven, al zeg ik het zelf.

Ik pas onze woonkamer ook graag aan, aan de seizoenen. Dat betekent dat ik in de winter kussenhoezen en plaids gebruik met donkere kleuren, en in de zomer vervang ik die met lichtere tinten. Ook heb ik verschillende schilderijen per seizoen. Ik verander ook graag onze héle woonkamer, maar net als in ons vorige huis, is er weinig ruimte om de boel echt radicaal anders te zetten. Dus werp ik mij maar op de ‘styling’ zoals dat heet.

En als ik mijn woonkamer niet verder kan veranderen, dan vind ik het erg leuk om mijn blog een nieuw jasje te geven. Op dit moment gebruik ik gewoon één van de designs van Blogger Template Designer, want die bieden heel veel mogelijkheden om de indeling aan te passen zonder dat je allerlei dingen kwijt raakt. En ik heb ontdekt dat een header heel bepalend is voor de ‘look and feel’ van een blog, en die is helemaal niet zo moeilijk om aan te passen.

Dus, wat vinden jullie van de nieuwe, frisse zomerlook van Huisvlijt?

Handig: vul hier onder je mailadres in, en krijg een berichtje als er weer een nieuwe post is op Huisvlijt!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Similar Posts

11 Comments

  1. Inderdaad lekker zomers! Ik pas mijn inrichting meestal niet aan, maar je merkt wel dat er altijd wat dingen uit het seizoen binnenkomen. Nu ook vliegen, maar die nodig ik vanzelfsprekend niet uit ;-)

  2. Leuk leuk leuk!! en ook ik verander regelmatig de meubels in huis, heerlijk vind ik dat.

    Groetjes Isabelle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.