Goedkope babyfoon

9005000011475583

Toen ik zestien jaar geleden voor het eerst moeder werd, woonden we in een huis met drie verdiepingen. We sliepen op de bovenste, en in onze slaapkamer stond het wiegje. Als ik overdag beneden was, en mijn dochter sliep, gebruikte ik een babyfoon om haar in de gaten te houden. Ik vond een babyfoon absoluut onmisbaar.

Ook toen we verhuisden naar onze huidige woning, met maar één verdieping, bewees de babyfoon nog goede diensten. Wij hadden er één van het merk Maxi Phone, with, met een kobaltblauwe rand. Ondertussen zijn we alweer heel lang babyfoonloos, en ik weet niet eens waar het ding gebleven is. Waarschijnlijk naar de kringloop!

Maar zo'n babyfoon kost al gauw 169 euro, en dus was ik enthousiast toen ik las over een telefoon die ook meteen als babyfoon functioneert! Het is de Siemens Gigaset C610.

Hoe werkt het?

De Siemens Gigaset C610 heeft een zogenaamd 'intelligente ruimtebewakingsfunctie': zodra een bepaald geluidsniveau in de kamer wordt bereikt, wordt je extra handset, of een opgegeven extern nummer automatisch gebeld.

Heb je bijvoorbeeld ook al oudere kinderen, die je naar school moet brengen, maar je baby slaapt zo lekker? Dan kun je instellen dat je mobieltje gebeld wordt als de baby gaat huilen. Uiteraard moet je kinderen niet alleen laten, maar ik heb wel eens, als ze heel diep sliepen, even in vijf minuten snel de anderen naar school gebracht. Ik vond dat enorm stresserig, maar mijn baby wakker maken, voelde dan ook niet goed. Als ik toen dit systeem had gehad, had ik me beslist rustiger gevoeld. Voor de duidelijkheid: ik zeg niet dat het een goed idee is om je baby alleen thuis te laten!!!

Maar voor iedereen die wil bezuinigen op een dure babyfoon, is de Siemens Gigaset C610 een handig alternatief! Er zit zelfs een intercomfunctie op, zodat je met je kind kunt praten. Soms kan je stem al genoeg zijn, om je kindje te kalmeren.

Zie ook Baby in box?

Praktische informatie

Deze Siemens Gigaset kun je voor 124,95 kopen bij Bol.com

Gebruik(te) jij een babyfoon?

Neem een email abonnement!

b01e745fc56bd0c875d82ada990bb0a1

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.